Inici » La millor crema hidratant del 2023 és de Mercadona, segons l’OCU

La millor crema hidratant del 2023 és de Mercadona, segons l’OCU

by vivirtusalud
0 comment
una mujer mirándose la cara en el espejo mientras se cepilla los dientes con un cepillo y un espejo detrás, Evaline Ness, rasgos faciales definidos, una fotografía de archivo, neoplasticismo

L’OCU escull la crema de Mercadona com la més hidratant i econòmica

T’agradaria saber quina és la crema hidratant que millor cuida la teva pell i que a més a més té un preu molt assequible? Doncs estàs d’enhorabona, perquè l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet un estudi comparatiu de 16 cremes hidratants facials i ha revelat quina és la millor del 2023. Es tracta d’una crema de Mercadona, la famosa cadena de supermercats espanyola triomfa amb els seus productes de bellesa. En aquest article us expliquem tots els detalls d’aquesta troballa i us donem la nostra opinió personal sobre aquesta crema. No t’ho perdis.

Com es va fer lestudi de lOCU

Per fer aquest estudi, l’OCU va seleccionar 16 cremes hidratants facials de diferents marques i preus, des de les més exclusives i costoses fins a les més accessibles i barates. L’objectiu era avaluar-ne la qualitat, l’eficàcia i la relació qualitat-preu.

Per això, es va comptar amb la col·laboració de 30 persones, que van provar les cremes durant diversos dies sense saber de quina marca es tractava ni quant costaven. Així s’evitava qualsevol biaix o influència per part de la publicitat o la fama de les cremes.

Després de fer servir les cremes, les persones participants van donar la seva opinió sobre diversos aspectes, com la textura, l’aroma, la sensació a la pell, la facilitat d’aplicació, l’absorció, l’efecte hidratant i el grau de satisfacció general. A més, es van fer anàlisis de laboratori per mesurar el nivell d’hidratació de la pell abans i després d’aplicar les cremes.

Amb totes aquestes dades, l’OCU va elaborar un rànquing de les millors cremes hidratants facials del 2023, tenint en compte tant l’opinió dels usuaris com els resultats de les anàlisis.

La crema de Mercadona, la millor segons l’OCU

I el resultat va ser clar: la millor crema hidratant segons l?OCU és la Crema facial Textura Rica 24h de Deliplus, la marca pròpia de Mercadona. Aquesta crema va obtenir una puntuació de 81 sobre 100, superant altres cremes molt més cares i conegudes.

Segons l’estudi de l’OCU, la crema de Mercadona destaca pel poder d’hidratació, que es manté durant tot el dia, i per la bona relació qualitat-preu, ja que el pot de 50 ml costa només 5 euros. A més, els usuaris van valorar positivament la textura, l’aroma i la sensació a la pell.

L’OCU també va assenyalar que les principals diferències entre les cremes analitzades es trobaven a l’etiquetatge, a l’impacte mediambiental dels seus envasos i, sobretot, al preu. De fet, la crema més cara de l?estudi costava 225 euros, és a dir, 45 vegades més que la de Mercadona.

Què té especialment la crema de Mercadona

Però, què té especialment la crema de Mercadona per ser la millor del 2023 segons l’OCU? Doncs bé, és una crema molt hidratant per al rostre que forma part de la línia Hidrata de Deliplus, una de les més populars de la cadena de supermercats.

El secret del seu èxit rau en la formulació amb àcid hialurònic, un ingredient molt utilitzat en cosmètica per la seva capacitat de retenir l’aigua i d’omplir les arrugues. Però no és un àcid hialurònic qualsevol, sinó que té diferents pesos moleculars, cosa que significa que actua en diferents capes de la pell, hidratant-la i reafirmant-la des de l’interior.

A més, la crema de Mercadona conté àcid hialurònic de nova generació, que està altament concentrat i reticulat, cosa que li permet crear volum i omplir les zones més enfonsades de la cara, com les ulleres o els solcs nasogenians.

Però l’àcid hialurònic no és l’únic component d’aquesta crema. També conté àloe vera d’origen ecològic, que reforça l’efecte hidratant i calmant de la crema, i l’extracte d’arrel d’Imperata Cylindrica, una planta que té un agent hidratant d’efecte prolongat, que manté la pell hidratada durant 24 hores.

Així doncs, la funció principal d’aquesta crema és oferir una hidratació immediata i duradora, però també té altres beneficis, com millorar l’elasticitat i la fermesa de la pell, suavitzar les línies d’expressió i prevenir l’envelliment prematur.

La meva experiència personal amb la crema de Mercadona

Després de llegir l’estudi de l’OCU, vaig animar-me a tastar la crema de Mercadona i he de dir que m’ha encantat. Després d’aplicar-la la pell es veu molt més hidratada i lluminosa. M’agrada la textura, que és cremosa però no greixosa, i s’absorbeix ràpidament. La seva aroma és suau i agradable, i no irrita la pell ni produeix al·lèrgies.

La faig servir al matí ia la nit, després de netejar i tonificar el meu rostre, i m’aplico una petita quantitat amb un suau massatge ascendent. Em deixa la pell llesta per aplicar el maquillatge o per anar-me’n a dormir. A més, el pot és molt pràctic i còmode, i s’escampa molt, així que crec que em durarà força temps.

Una gran crema que em fa coincidir amb l’OCU en què estem davant d’un producte de Mercadona amb una gran qualitat-preu. I tu? Ja l’has provat?

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad