Inici » La fascinant mariscada de la baronessa Thyssen i Luis Miguel Rodríguez

La fascinant mariscada de la baronessa Thyssen i Luis Miguel Rodríguez

by vivirtusalud
0 comment
un par de personas paradas frente a un plato de comida con langostas y verduras, Bill Lewis, imagen promocional, representación digital, regionalismo

Una trobada exclusiva a Madrid

Carmen Cervera i l’empresari de Desguaces La Torre han estat vistos a Madrid, compartint taula i estovalles en un restaurant. Estaven sols tots dos.

La vida de la baronessa Thyssen

La baronessa Thyssen gaudeix de la seva residència a Andorra, on poques vegades surt en públic. També ha passat el Nadal a Suïssa, juntament amb la seva família, demostrant que les desavinences del passat s’hi van quedar. Als seus 80 anys, ja no li importa què diran ni què puguin pensar dels seus moviments. Només es preocupa de ser feliç i gaudir dels seus.

Una trobada amistosa

Entre els éssers estimats de la baronessa hi ha Luis Miguel Rodríguez, que ha tingut relacions sentimentals amb Carmen Martínez Bordiú i Àgatha Ruiz de la Prada. Recentment, han estat vistos a Madrid gaudint d’una cita tot sol. Segons ‘Informalia’, es tracta d’una trobada exclusivament amistosa.

Una cita al Pescador

Dimarts 16 de gener, Carmen Cervera i el propietari de Desguaces La Torre es van trobar al Pescador, una reconeguda marisqueria a Madrid. Van compartir confidències i van gaudir de les exquisides menges que els van oferir.

Una relació d’amistat

No és la primera vegada que la baronessa Thyssen i Luis Miguel Rodríguez tenen un matx. Des del 2016, s’ha sabut de les seves reunions esporàdiques, generant especulacions sobre un possible romanç. Tot i això, ells han negat qualsevol tipus de relació més enllà de l’amistat. En aquesta ocasió, van triar gaudir d´una deliciosa mariscada junts.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad