Inici » CBDbies: l’empresa mexicana de cànnabis que va prosperar durant la pandèmia

CBDbies: l’empresa mexicana de cànnabis que va prosperar durant la pandèmia

by vivirtusalud
0 comment
un hombre con una máscara en la cara sosteniendo un cartel que dice gomma mc morgane con una hoja de marihuana tapándose la boca, Ella Guru, m, un cartel, simbolismo

Introducció

CBDbies és una empresa mexicana que ha experimentat un creixement significatiu a la indústria del cànnabis durant la pandèmia. A mesura que es va aprovar l’ús de cànnabis amb fins medicinals a Mèxic el 2018, CBDbies va aprofitar aquesta oportunitat per oferir una varietat de productes, com ara gometes, gotes, càpsules i bàlsams, que han estat ben rebuts per aquells interessats en el benestar personal.

Educació i combat de prejudicis

CBDbies també s’ha dedicat a educar les persones sobre el CBD i els seus efectes. Aquesta estratègia ha estat fonamental per tancar bretxes i combatre prejudicis al mercat del cànnabis. L’empresa ha aconseguit destacar-se en oferir informació precisa i fiable sobre el CBD, cosa que ha generat confiança en els seus productes.

Productes funcionals i creixement constant

CBDbies va començar oferint una àmplia gamma de productes, des de xampús fins a xocolates, per determinar quins eren els més funcionals. Amb el temps, les gotes i les pastilles per dormir han esdevingut els productes més reeixits de l’empresa. Aquest enfocament en productes funcionals ha estat clau per al creixement constant.

Des del 2019 fins al 2020, les vendes de CBDbies van augmentar un 80%, i del 2020 al 2021, el creixement va ser del 108%. La pandèmia del COVID-19 va impulsar la demanda de remeis naturals per al maneig de l’estrès, l’ansietat, la por i l’insomni, fet que va contribuir a l’èxit de CBDbies. L’empresa ha experimentat un creixement sostingut i ha aconseguit millorar les vendes i utilitats any rere any.

Desafiaments i adaptació

Un dels desafiaments més grans que ha enfrontat CBDbies és bregar amb els tabús i mites que envolten el cànnabis, especialment en el seu ús recreatiu. Per superar això, la fundadora de CBDbies, White, s’ha dedicat a estudiar la legislació relacionada amb el cànnabis a Mèxic. Això us ha permès conèixer quins productes es poden produir a partir del cànem industrial i les quantitats de THC permeses en els productes acabats.

CBDbies ha demostrat una gran capacitat dadaptació a mesura que el marc jurídic ha anat evolucionant. L’empresa ha ajustat les seves estratègies legals i comercials per complir les regulacions i mantenir les seves operacions dins de la legalitat. Aquesta flexibilitat ha estat clau per al seu èxit en un mercat en canvi constant.

Perspectives de futur

Tot i els desafiaments actuals al Congrés relacionats amb la regulació del cànnabis, CBDbies considera que les regles existents permeten operar de manera efectiva. L’empresa està atenta a les oportunitats que ofereix el mercat i espera les regulacions que podrien donar a Mèxic un avantatge competitiu a la cadena de subministrament del cànnabis, com la sembra i collita de la planta.

CBDbies té com a objectiu continuar creixent i expandint les seves operacions en el futur. L’empresa espera poder comptar amb una cadena de subministrament més completa i aprofitar al màxim les oportunitats que sorgeixin al mercat del cànnabis a Mèxic.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad