Inici » Les millors recomanacions de dermatòlegs per triar la crema hidratant perfecta

Les millors recomanacions de dermatòlegs per triar la crema hidratant perfecta

by vivirtusalud
0 comment
una mujer en bikini en una playa cerca del océano con un cielo azul de fondo y un cielo azul de fondo, Anna Katharina Block, playa, una foto polaroid, superplana

Com triar la crema hidratant ideal segons els experts?

Si cerques la crema hidratant perfecta per al teu rostre, és crucial tenir en compte les recomanacions de dermatòlegs i experts en bellesa. Mantenir la fermesa, evitar irritacions, combatre les taques, reforçar la pell i controlar les brillantors són aspectes fonamentals que els especialistes destaquen en triar una crema hidratant.

Mantenir la fermesa

Segons Maribel Yébenes, directora de l’Institut de Bellesa Maribel Yébenes, és crucial tenir cura de la fermesa de la pell per combatre l’envelliment. La crema ideal ha de contenir pèptids i lípids per potenciar la reparació natural de la pell, evitant possibles alteracions per l’ús de productes casolans.

Evitar irritacions

El Dr. José Luis Ramírez, dermatòleg de la Clínica Dermatològica Internacional, adverteix sobre la importància d’evitar irritacions a la pell. Recomana evitar cremes amb perfums o conservants que puguin causar sensibilització o al·lèrgies, i suggereix deixar de fer-les servir si s’experimenta picor o irritació.

Combatre les taques

Immaculada Canterla, directora de Cosmeceutical Center, destaca la importància de reforçar l’acció de la crema antitaques amb un sèrum que contingui arbutina, àcid kòxic, extracte de regalèssia, vitamina B3 o àcid azelaic, per a una cura completa de la pell.

Reforçar la pell

La Dra. Ana Fernández-Tresguerres, dermatòloga de The Beauty Concept, recomana estimular la producció de col·lagen en pells fines per prevenir hematomes, destacant la importància d’utilitzar cremes que reforcin la pell.

Controlar les brillantors

Un altre consell de la doctora Ana Fernández-Tresguerres és triar una crema que contingui àcid salicílic, alfa hidroxiàcids i/o retinol per combatre l’excés de sèu a la pell greixosa, evitant així l’envelliment prematur.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad