Inici » Com aconseguir un maquillatge natural i senzill només amb productes de cura facial

Com aconseguir un maquillatge natural i senzill només amb productes de cura facial

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con una cola de caballo y una camisa blanca posa para una foto con los ojos cerrados y también hay una camisa blanca en el fondo, Elina Karimova, rostro perfecto y sombreado realista, una pintura fotorrealista, superplana

Si t’agrada lluir un maquillatge natural, si no tens molt de temps als matins o si no se’t dóna gaire bé maquillar-te, aquesta rutina és perfecta per a tu. Es tracta daconseguir un look de cara rentada, el make up – no make up (o com se li ha anomenat últimament, clean girl make up) que consisteix a realçar els trets naturals. Per això, només necessites productes de cura facial que t’aportin practicitat, eficàcia i rapidesa a la teva rutina diària de maquillatge. Un estil minimalista que famoses com Hailey Bieber o Bella Hadid han adoptat.

Els passos per aconseguir un maquillatge natural i senzill només amb productes de cura facial

El més important per aconseguir aquest aspecte de pell fresca i sucosa és seguir una rutina de cura adequada a les necessitats de la teva pell, que la mantingui neta, hidratada i protegida. Si vols potenciar el teu tractament, afegeix-hi un sèrum de vitamina c després de la neteja. Amb aquest maquillatge, el que busquem és un resultat efectiu sense haver de dedicar gaire temps, per la qual cosa és ideal per a aquests dies en què tens pressa, però vols veure’t bé. També és perfecte si no t’agrada maquillar-te gaire o si prefereixes un estil més natural.

1. Protector solar com a base

Usar protector solar és imprescindible durant tot l’any, per a aquest look n’escollirem un amb color. Tot i que la cobertura no és la mateixa que una base de maquillatge, aconsegueix unificar el to de la pell. És un 2×1 ja que aconsegueix aquest efecte de “bona cara” mentre ens protegeix del sol.

Foto – protector ISDIN Fusion Water Color SPF50. Protector solar lleuger amb color, disponible en tres tonalitats; clar, mitjà i fosc.

2. Corrector

Cobreix i il·lumina la zona de l’ullera per aconseguir un efecte de mirada desperta. Corregeix les vermellors o les imperfeccions que no hagis pogut dissimular amb el protector.

Banana Bright+ Vitamin CC Stick. Contorn dulls en barra amb vitamina c que neutralitza, il·lumina i hidrata la zona de la ullera. Disponible en tres tons: banana per a ulleres amb matisos morats, apricot per a ulleres amb matisos blaus/morats i carbassa per a ulleres amb subto blau. També serveix com a corrector de taques.

3. Broncejador

Aquest pas és opcional, però si vols tenir un aspecte de nouvinguda de vacances no te’l saltis. Pots aplicar-lo a tot el rostre o només a les zones on posaries el bronzejador en maquillatge.

D – BronziTM Anti – Pollution Sunshine Drops – Gotes bronzejadores. Entre els seus ingredients principals hi ha els pèptids, antioxidants, vitamina F i oli verge de marolla i llavors de grosella negra.

4. Celles

La tasca de trobar un producte de cura de la pell que actuï com a maquillatge és una mica més complicada. L’ideal és trobar un sèrum que a més de nodrir les celles els hi aporti fixació.

Multi – pèptids – Sèrum per a pestanyes i celles. Sèrum d’alta concentració que nodreix i aporta una aparença més completa.

5. Pestanyes

Farem servir una màscara de pestanyes que sigui també tractament.

I Like It Clean – Màscara de pestanyes + Tractament densificador. Enriquida amb vitamina B5 i pols de bambú amb propietats densificants.

6. Labial

Acabem el look amb un labial que a més de donar color sigui hidratant.

Peptide lip treatment. Tractament labial que promet hidratar, emplenar i donar un aspecte sucós. Disponible en quatre tons: rhode vanilla, incolor, watermelon slice i salted caramel.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad