Inici » Les millors cremes hidratants naturals per a cada tipus de pell

Les millors cremes hidratants naturals per a cada tipus de pell

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con el pelo rizado y un sujetador blanco posando para una foto con los ojos cerrados y el pelo ondeando al viento, Alexis Simon Belle, imagen promocional, una pintura fotorrealista, esteticismo

Apostar per la cosmètica sostenible

Apostar per la cosmètica sostenible no només és beneficiós per al medi ambient, sinó també per a la salut de la pell, el cos i els cabells. Les fórmules lliures de sulfats, silicones i substàncies químiques protegeixen la dermis i els cabells [[1]]. A més, la conscienciació global per la cura del planeta ha donat lloc a laparició de noves marques i productes de bellesa natural [[1]]. Si cerques alternatives més sostenibles per cuidar la teva pell, aquestes són molt bones notícies [[1]].

La importància de la crema hidratant

La crema hidratant és un producte clau a qualsevol rutina de bellesa. És fonamental trobar la crema hidratant ideal que s’adapti a les necessitats de cada tipus de pell [[2]]. A més de la hidratació, es poden valorar factors secundaris com la textura, l’olor i la sensació en aplicar-la [[2]].

Cremes hidratants naturals per a cada tipus de pell

A continuació, es presenten algunes de les millors cremes hidratants naturals per a diferents tipus de pell:

1. Crema Skin Food de Weleda

La crema Skin Food de Weleda és una crema multiusos que ha estat molt valorada per les usuàries i les celebritats. És recomanada per a pells seques, irritades o esquerdades que necessiten una hidratació addicional [[3]]. Aquesta crema pot ser utilitzada a la cara, el cos i fins i tot en nens [[3]].

2. Crema facial Bloom Orchid de Freshly Cosmetics

La Bloom Orchid Face Cream de Freshly Cosmetics és ideal per a pells seques. Aquesta crema ajuda a tonificar el cutis i aportar nutrició i lluminositat [[4]].

3. L’Absolut de Cocunat

The Absolute de Cocunat és una crema rejovenidora que nodreix i hidrata la pell, reduint les taques i línies d’expressió [[5]].

4. Jowae Crema Lleugera Hidratant

La Jowae Crema Lleugera Hidratant és una opció assequible i recomanada per a pells normals i mixtes. La seva textura lleugera hidrata sense deixar sensació greixosa [[6]].

5. Ren Clean Skincare Radiance Glow Daily Vitamin C Gel-Cream

La Ren Clean Skincare Radiance Glow Daily Vitamin C Gel-Cream és una crema natural que ajuda a millorar el to apagat o desigual de la pell. Proporciona lluminositat i s’absorbeix ràpidament [[7]].

6. Sukin Signature Crema de nit restauradora d’humitat

La Sukin Signature Moisture Restoring Night Cream és una crema hidratant especialment recomanada per a pells seques o deshidratades. Proporciona hidratació sense tapar els porus [[8]].

7. ELEMIS Crema Pro-Collagen Marine

L’ELEMIS Crema Pro-Collagen Marine és una crema antiedat amb formulació natural. És recomanada per a dones a partir dels 40 anys i ajuda a reduir arrugues i línies d’expressió [[9]].

Com triar una crema hidratant per a la cara

En triar una crema hidratant per a la cara, és important tenir en compte el tipus de pell i ledat. Cada tipus de pell té necessitats específiques, per la qual cosa cal seleccionar una crema que s’hi adapti [[10]].

Quan optar per una crema hidratant natural

Les cremes hidratants naturals són especialment recomanades per a persones amb pells sensibles. Aquests productes solen ser més suaus i menys agressius per a la pell [[11]].

Conclusió

En resum, hi ha moltes opcions de cremes hidratants naturals per a cada tipus de pell. Apostar per la cosmètica sostenible i triar productes que s’adaptin a les necessitats de la pell és fonamental per mantenir una pell saludable i radiant [[1]] [[2]].

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad