Inici » La cura de les cutícules: un pas essencial a la manicura

La cura de les cutícules: un pas essencial a la manicura

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con una manicura granate en las uñas y un anillo en el dedo, con la mano en la boca, Didier Mouron, acabado mate, una pintura detallada ultrafina, manierismo

La importància de les cutícules a la manicura

Unes mans boniques sempre reben afalacs i són un reflex de la nostra cura personal. La manicura és una pràctica d’autocura que ens permet mostrar la nostra creativitat i estil. No obstant, per aconseguir una manicura perfecta, no n’hi ha prou amb un bon esmalt o una decoració cridanera. La cura de les cutícules és un pas essencial que sovint passem per alt.

Què són les cutícules i per què necessiten hidratació?

Les cutícules són la capa de pell que protegeix el contorn de l’ungla, situada al seu naixement. Aquesta zona tan delicada necessita una bona hidratació per mantenir suau i saludable. Sovint, ens enfoquem a hidratar les nostres mans, però oblidem que les ungles també necessiten cura.

El producte estrella: oli hidratant de cutícules

Al mercat hi ha diversos productes per hidratar les cutícules, però un dels més populars és l’oli hidratant de cutícules. Aquest producte, amb una barreja de vitamina E revitalitzant i oli d’ametlles, nodreix les ungles resseques i esquerdades i les deixa amb un aspecte més sa i hidratat. A més, el preu assequible el converteix en una opció irresistible per a qualsevol amant de la manicura.

Conclusió

No subestimis la importància de la cura de les cutícules a la teva rutina de manicura. En hidratar-les adequadament, no només milloraràs l’aparença de les ungles, sinó que també en promouràs la salut i el benestar. Així que no oblidis incloure un oli hidratant de cutícules al teu kit de manicura i gaudeix d’unes mans impecables i afalagadores.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad