Inici » Les millors cremes antiinflamatòries per cuidar la teva salut muscular

Les millors cremes antiinflamatòries per cuidar la teva salut muscular

by vivirtusalud
0 comment
una mujer sostiene su cabeza entre sus manos y un fondo verde con una pancarta blanca y azul con las palabras, el poder de la oración, Claire Falkenstein, imagen promocional, una foto de archivo, incoherentes

Pateixes de dolors musculars o articulars per l’estrès, l’exercici o el treball? T’agradaria alleujar aquestes molèsties de manera natural i eficaç? Si és així, us interessarà conèixer les cremes antiinflamatòries, uns productes que aplicats sobre la pell redueixen la inflamació i el dolor de forma local. Un dels ingredients més usats en aquestes cremes és l’àrnica, una planta amb propietats antiinflamatòries i analgèsiques autoritzada per l’Agència Europea del Medicament per tractar contusions o dolors musculars.

En aquest article, et mostrem set opcions de cremes antiinflamatòries que pots trobar al mercat i que són adequades per a diferents tipus de malalties. T’expliquem les seves característiques, els seus beneficis i com fer-les servir correctament. A més, us donem alguns consells per triar la crema que millor s’adapti a les vostres necessitats i per prevenir les lesions musculars. Així que segueix llegint i descobreix com tenir cura de la teva salut muscular amb aquestes cremes.

Fisiocrem, crema amb arnica per al coll, espatlles i esquena

Aquesta crema és ideal per aplicar sobre les zones musculars que solen estar més tenses o contracturades, com ara el coll, les espatlles o l’esquena. Conté un 90% d’ingredients naturals, entre els quals destaquen calèndula, arnica o arbre de te. No conté parabens ni antioxidants artificials i té una textura que s’absorbeix ràpidament i no deixa taques a la roba. Es pot fer servir tant per adults com per nens majors de sis anys.

Physiorelax, crema de massatge per a músculs i lligaments

Aquesta crema té un efecte calmant i refrescant que ajuda a relaxar i tractar els músculs i els lligaments. És perfecta per fer servir abans o després de fer activitats físiques intenses o quan es té una contractura. Entre els seus components hi ha l’àrnica montana, la calèndula, la rosa mosqueta, la centella asiàtica i la menta piperita. Té una textura suau i agradable que facilita el massatge.

Luvilay, gel fred per al dolor muscular Fito Cold Fisio

Aquest gel fred és ideal per alleujar els dolors musculars i articulars que es produeixen després de fer exercici físic. També afavoreix la relaxació muscular i prevé els cruiximents. Està formulat amb extractes vegetals i té una textura no greixosa que s’absorbeix amb facilitat. Es pot aplicar abans o després de fer esport, segons es prefereixi.

Thrombactiv, gel de massatge amb àrnica, escina, calèndula i mentol

Aquest gel és capaç de preparar els músculs i lligaments per fer una activitat física intensa o per alleujar els dolors musculars que es puguin presentar. Conté àrnica, escina, calèndula i mentol, que són ingredients amb propietats antiinflamatòries, analgèsiques i refrescants. Es presenta en un pot de 70 mil·lilitres i es pot fer servir per adults i nens majors de 12 anys. Es recomana aplicar-lo sobre la zona afectada amb un massatge lleuger i rentar-se les mans després del seu ús.

Gel de cànem per alleujar el mal de músculs i articulacions

Aquest gel és un dels més populars a Amazon, on té més de 23.000 valoracions i una nota mitjana de 4,2 estrelles sobre 5. Els usuaris que ho han provat destaquen la seva eficàcia per alleujar el mal de ciàtica, el mentol que aporta una sensació de calor i la seva bona olor. Està elaborat amb oli de cànem i altres extractes naturals com l’oli de romaní, el càmfora o el mentol, que contribueixen a calmar i relaxar els músculs i les articulacions. Es pot triar entre tres mides diferents segons les necessitats de cadascú.

Madford, crema d’efecte fred-calor per a la recuperació muscular

Aquesta crema genera un efecte fred-calor que és molt beneficiós per a la recuperació muscular de manera intensiva. Té una textura de fàcil absorció que relaxa la musculatura i alleuja les sobrecàrregues i el dolor articular. És apta per a ús diari tant en esportistes professionals com en els més principiants, i s’aplica després de l’exercici físic o quan es pateixen cruiximents o esquinços. Es ven en un pot de 120 ml.

Bàlsam de Tigre, crema per a l’alleujament del dolor muscular

Aquest producte és un clàssic de la medicina tradicional xinesa que s’ha fet molt famós pels efectes calmants. Ho han recomanat personalitats públiques com el futbolista David Beckham o la cantant Lady Gaga. És un producte 100% natural que està indicat per tractar dolors musculars, reumatoides o cruiximents. Ha estat testat dermatològicament i les seves propietats tèrmiques el fan ideal per aplicar fent un massatge i generar una sensació plaent abans o després de fer un esforç físic.

*Tots els preus de compra inclosos en aquest article estan actualitzats el 15 de setembre de 2023. [Recorda que si ets usuari d’Amazon Prime, totes les compres tenen despeses d’enviament gratuïtes. Amazon ofereix un període de prova gratuït i sense compromís durant 30 dies.] Pots seguir EL PAÍS APARADOR a Facebook i Instagram, o subscriure’t aquí a la nostra Newsletter.

Sobre la firma: Redactora a Aparador, on se serveix de la seva experiència en el periodisme digital per recomanar productes i serveis que es poden trobar a internet. Ha treballat a mitjans com la Cadena SER i altres seccions d’EL PAÍS com Verne o BuenaVida, a més de col·laborar amb S Moda. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad