Inici » 3 tractaments que pots utilitzar per alleujar els traumatismes musculars

3 tractaments que pots utilitzar per alleujar els traumatismes musculars

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con una pluma rosa en la espalda está sentada en una cama y tiene el pelo recogido en una cola de caballo, Carol Bove, anatomía, una fotografía de archivo, neoplasticismo

Per què es produeixen els traumatismes musculars?

Els traumatismes musculars són lesions que poden ocórrer com a resultat de diferents situacions, com ara caigudes, cops o moviments bruscs. Aquestes lesions poden afectar els músculs, tendons o lligaments, i solen causar dolor i inflamació a la zona afectada. És important entendre per què es produeixen aquests traumatismes per poder prevenir-los i tractar-los adequadament.

Per què utilitzar un tractament per alleujar els traumatismes musculars?

Utilitzar un tractament adequat per alleujar els traumatismes musculars és fonamental per accelerar la recuperació i reduir el dolor. Aquests tractaments solen incloure l’aplicació de cremes i ungüents que contenen principis actius específics per alleujar la inflamació i promoure la regeneració dels teixits afectats. A més, aquests tractaments poden proporcionar un alleugeriment immediat i millorar la mobilitat de la zona lesionada.

Quins principis actius solen incloure’s en els tractaments per a traumatismes musculars?

Hi ha diferents principis actius que solen incloure’s en els tractaments per alleujar els traumatismes musculars. Alguns dels més comuns són:

Cremes amb àrnica

L’àrnica és una planta coneguda per les propietats antiinflamatòries. La seva aplicació tòpica pot ajudar a reduir la inflamació i alleujar el dolor causat pels traumatismes musculars.

Cremes amb mentol

El mentol és un ingredient que proporciona una sensació de frescor i alleujament immediat. La seva aplicació a la zona afectada pot ajudar a reduir la inflamació i calmar el dolor.

Cremes amb calèndula

La calèndula és una planta que té propietats analgèsiques i antiinflamatòries. La seva aplicació tòpica pot ajudar a alleujar el dolor i reduir la inflamació als traumatismes musculars.

Les millors cremes per alleujar els traumatismes musculars

A continuació, us presentem algunes de les millors cremes que podeu utilitzar per alleujar els traumatismes musculars:

Gel Thrombactiv

Thrombactiv Gel és un gel de massatge que ajuda a la preparació i recuperació muscular. Conté àrnica, escina, mentol i calèndula, que en sinergia redueixen la inflamació, preparen i recuperen el múscul, redueixen la fatiga i ofereixen una sensació de frescor immediata.

Cremagel per a l’alleujament muscular de Fisiocannabis

Cremagel és una crema indicada per alleugerir dolors musculars o articulars. És ideal per a situacions de dolor puntual o crònic, processos inflamatoris o malalties degeneratives de les articulacions. També ajuda a l’escalfament previ a l’exercici i alleuja les contractures musculars, cops i esquinços.

Gel Flavorelax amb CBD de Dr. Tree

Gel Flavorelax és un gel multiactiu molt hidratant que proporciona sensació d’alleujament i benestar instantanis. Està formulat amb oli de llavors de Cannabis sativa amb CBD, que té propietats descongestionants, i amb àrnica i sambucus nigra, que milloren la microcirculació i redueixen la inflor.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad