Inici » Cremes antiinflamatòries: alleujament per a músculs i articulacions

Cremes antiinflamatòries: alleujament per a músculs i articulacions

by vivirtusalud
0 comment
Una mujer con un sujetador deportivo azul haciendo yoga sobre una alfombra azul afuera de un edificio con vista a la ciudad, Alex Grey, pose de cuerpo completo, una fotografía de archivo, arabesco

Introducció

De vegades, necessitem recórrer a cremes antiinflamatòries per alleujar els dolors musculars i articulars. Ja sigui per un cop, una contractura, dolor lumbar o després d’una intensa sessió d’exercici, aquestes cremes específiques ens poden ajudar a calmar el dolor i reduir la inflamació. En aquest article, us presentem una selecció de cremes perfectes per a les articulacions, els lligaments i els músculs, que us seran de gran utilitat en qualsevol moment.

Bàlsam de tigre vermell

Comencem amb el famós bàlsam antiinflamatori i calmant Tiger Balm Rouge. Aquest producte, elaborat amb ingredients naturals, és àmpliament reconegut en la medicina tradicional xinesa. La seva fórmula produeix vasodilatació a la zona d’aplicació, generant un agradable efecte de calor que proporciona alleugeriment i analgèsia. És ideal per tractar dolors musculars, reumatismes i cruiximents. Preu: 15,90 euros.

Lacer Thrombactiv

Una altra opció recomanada és el gel Lacer Thrombactiv, que facilita la recuperació muscular i preveu lesions abans de l’activitat física. La seva fórmula conté àrnica, escina, calèndula i mentol, ingredients que ajuden a relaxar i desinflamar els músculs després de l’entrenament. Preu: 12,95 euros.

Kyrocream Crema per a Massatge Esportiu

Si busques una crema per a massatges esportius, Kyrocream és una excel·lent opció. Aquesta crema per a músculs i lligaments millora la circulació i alleuja la inflamació gràcies als extractes d’àrnica, calèndula i hipèric. És perfecta per reduir hematomes, contusions i millorar la circulació sanguínia. Preu: 22,98 euros.

Kyrocream Sport Ice

Per a la preparació i la recuperació muscular, Kyrocream Sport Ice és una crema amb efecte fred. Elaborada amb àrnica, hipèric, calèndula i oli de ravintsara, aquesta crema ajuda a tonificar, relaxar i recuperar la musculatura després d’un esforç físic intens. Preu: 18,82 euros.

Physiorelax Forte Plus

La crema Physiorelax Forte Plus ofereix un efecte calmant i refrescant als músculs i lligaments. Conté ingredients com àrnica, calèndula, rosa mosqueta, centella asiàtica i menta piperita, que proporcionen alleugeriment en contractures, cops i tensions musculars. És una opció versàtil, ideal per abans i després de lexercici. Preu: 8,49 euros.

Fisiocrem Solugel

Si necessites alleugeriment en zones carregades o contracturades, Fisiocrem Solugel és una crema de massatge recomanada. La textura en gel facilita la seva aplicació i s’absorbeix ràpidament, brindant una sensació de benestar i calma. Conté ingredients naturals com calèndula, àrnica i arbre de te. Preu: 7,99 euros.

Aliment en forma de crema

Per a una recuperació muscular ràpida i profunda, Madform Crema és lelecció adequada. Amb el seu efecte fred-calor, alleuja la tensió, la tibantor i la fatiga muscular, proporcionant un alleugeriment immediat. També és eficaç en el mal d’articulacions i estirades. Preu: 11,92 euros.

Mabo Flex Physio

Finalment, Mabo Flex Fisio és una crema per a massatges musculars, elaborada amb principis actius vegetals com calèndula, àrnica, oli de mentol i pèptids de col·lagen. Prepara els músculs i els lligaments abans de l’activitat física i els relaxa després de l’exercici. Preu: 11,69 euros.

Recordeu que alguns enllaços d’aquest article són afiliats i poden reportar un benefici a la font original.

Foto: Oysho

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad