Inici » Les Millors Cremes Per Alleujar el Dolor Muscular el 2022

Les Millors Cremes Per Alleujar el Dolor Muscular el 2022

by vivirtusalud
0 comment
Un grupo de diferentes tipos de pasta de dientes sobre un fondo blanco con un fondo blanco y un fondo blanco, Andries Stock, fotografía de productos, una presentación 3D, plasticien

Introducció

Si ets un apassionat del gimnàs o practiques esports a l’aire lliure, és probable que en algun moment pateixis de contractures, lesions o dolors musculars. Per sort, hi ha cremes que poden alleujar aquests dolors i ajudar-te a sentir-te millor. En aquest article, et presentarem les millors cremes per alleujar el dolor muscular el 2022.

Què cal buscar en una crema per alleujar el dolor muscular?

En triar una crema per alleujar el dolor muscular, és important tenir en compte alguns aspectes clau:

1. Eficàcia

Quan tens un dolor intens, necessites una crema que actuï ràpidament. Busca cremes que continguin ingredients com mentol, eucaliptus, àrnica, lavanda, cúrcuma i gingebre, ja que aquests poden proporcionar un alleugeriment instantani.

2. Puresa del producte

Opta per cremes amb ingredients naturals, ja que solen ser més econòmiques i no contenen químics que puguin adormir la zona afectada. A més, els ingredients naturals solen tenir menys efectes secundaris.

3. Efectes secundaris

Si teniu al·lèrgies a certs ingredients, assegureu-vos de revisar la llista d’ingredients de la crema abans d’usar-la. Alguns ingredients mentolats poden tenir olors fortes, per la qual cosa també has de considerar les teves preferències quant a l’olor. A més, tingues en compte la possible agressivitat dels ingredients a la teva pell.

4. Potència

Les cremes mentolades solen tenir un efecte anestèsic local, per això és important provar la crema en una petita àrea de pell sensible abans d’aplicar-la a la zona afectada. D’aquesta manera, podràs avaluar si la pell tolera la potència del producte.

Les millors cremes per alleujar el dolor muscular el 2022

A continuació, et presentem una llista de les millors cremes per alleujar el dolor muscular el 2022:

1. Hemp Active Gel de 5Kind Clinical Skincare

Aquest gel de cànem amb oli de cànnabis és ideal per alleujar dolors musculars associats a l’activitat esportiva ia malalties musculars, òssies i de les articulacions. Conté mentol i eucaliptus, i ofereix un alleugeriment ràpid i durador.

2. Solugel Uriach Fisio250 de Fisiocrem

Aquesta crema és indicada per a l’alleujament de malalties musculars. A més d’alleujar el dolor, també preveu lesions. És recomanable aplicar-la abans de l’entrenament per reduir la possibilitat de lesions i després de l’entrenament per alleujar la pesadesa a les cames i relaxar els músculs tensos.

3. Crema contra el dolor Pernaton

Aquesta crema és adequada per tractar diverses malalties musculars i articulars, com ara tendinitis, síndrome del túnel carpià, mals d’esquena i ciàtica. Conté mentol i càmfora, i proporciona alleugeriment en pocs minuts.

4. Concentrat intensiu per alleugeriment muscular de Penetrex

Aquesta crema alleuja el mal dʻesquena, articulacions, inflamació, artritis, lligaments i malalties com la bursitis. No adorm, sinó que elimina el dolor temporalment. S’aplica a l’àrea lesionada i ofereix resultats efectius.

5. Biocongelació

Aquest gel antiinflamatori és ideal per alleujar dolors musculars i articulars després d’activitats esportives. Conté extractes d’herbes, alcohol i mentol, i proporciona un alleugeriment ràpid del dolor.

6. Cremes per alleujar el dolor muscular ultra fort Tiger Balm

Aquesta pomada és recomanada per alleujar dolors musculars forts i malalties a les articulacions. És important anar amb compte amb la seva olor forta i rentar-se les mans després d’aplicar-la.

7. Gel per a massatge d’alleujament contra el dolor 5Kind

Aquest gel de massatge és molt popular entre esportistes i persones que fan rutines d’entrenament intenses. S’absorbeix ràpidament i proporciona alleugeriment muscular en poc temps.

8. Bàlsam corporal Warming 0059 d’Himàlaia Botanique

Aquest bàlsam corporal és ideal per alleujar dolors musculars, de lligaments, artrosi i rigidesa. Conté eucaliptus, mentol i altres ingredients que alleugen ràpidament el dolor.

9. Crema de massatge de Physiorelax

Aquesta crema de massatge conté ingredients com àrnica, menta piperita, rosa mosqueta i centella asiàtica. A més d’alleujar el dolor, cuida i humecta la pell.

10. Arnica 35 de Dulàc

Aquesta crema a base d’àrnica alleuja malalties associades a diversos tipus de lesions. És recomanada per a dolors musculars, de lligaments i artrosi, així com per a cops i blaus.

Conclusió

En resum, si busques una crema per alleujar el dolor muscular, és important considerar l’eficàcia, la puresa del producte, els possibles efectes secundaris i la potència. Les cremes esmentades en aquest article són algunes de les millors opcions disponibles al mercat el 2022. Recorda triar la que millor s’adapti a les teves necessitats i preferències.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad