Inici » Tot el que cal saber sobre les cremes i les seves varietats

Tot el que cal saber sobre les cremes i les seves varietats

by vivirtusalud
0 comment
un fondo azul con la palabraliverda en letras blancas en su costado y un cielo azul en el fondo, Albert Irvin, logotipo, una representación por computadora, videoarte

Què són les cremes?

Les cremes són una part essencial de la gastronomia i tenen diferents interpretacions segons el context. En l’àmbit culinari, una crema fa referència a una sopa espessa feta de verdures o llegums triturats i colats. També hi ha les cremes dolces, que són menys líquides i s’utilitzen com a complement en postres i pastissos.

Tipus de cremes

Hi ha diversos tipus de cremes, cadascuna amb les seves característiques i usos específics. Alguns exemples inclouen:

Crema de llet

La crema de llet, també coneguda com a nata líquida, és una substància greixosa que s’extreu de la llet i s’utilitza en la preparació de diversos plats i postres.

Crema de verdures

La crema de verdures s’obté en triturar i colar verdures o llegums cuits. És una opció saludable i deliciosa per gaudir dels nutrients de les verdures de manera diferent.

Crema pastissera

La crema pastissera és una barreja d’ous i llet que s’utilitza com a farcit en pastissos i altres postres. Té una textura suau i un sabor dolç que complementa perfectament els dolços.

Cremes espesses

Hi ha també cremes espesses amb sabors més intensos, com la crema de cacau, cafè o menta. Aquestes cremes tenen una consistència més densa i s’utilitzen com a ingredients en còctels i postres especials.

Origen i història de les cremes

L’origen de les cremes a la gastronomia es remunta al Renaixement, als segles XV i XVI. Durant aquesta època, es preparaven cremes a base de diferents ingredients, com colomí, tortugues i pollastre acompanyat d’espàrrecs. Aquestes preparacions eren considerades plats refinats i se servien en banquets i ocasions especials.

Si vols obtenir més informació sobre les cremes, pots cercar a Internet, on trobaràs receptes i més detalls sobre la seva història i varietats. Les possibilitats són infinites!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad