Inici » Les millors cremes antiedat poc conegudes que has de comprar a partir dels 50 anys

Les millors cremes antiedat poc conegudes que has de comprar a partir dels 50 anys

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con el pelo largo y una camisa negra posa para una foto con una planta al fondo, Ayshia Taşkın, rostro perfecto y sombreado realista, un retrato, de stijl

La importància de la cura de la pell a partir dels 50

Cada cop ens preocupem més per la cura de la pell, des dels 20 anys ja podem començar amb les nostres primeres cremes. I aquesta preocupació es va augmentant cada cop més, sobretot a partir dels 50 anys, quan els signes de l’edat són cada cop més evidents.

La cerca d’una fórmula completa

Segur que et sonen molts dels principis actius que has de buscar als productes antiedat, però el més important és trobar una fórmula completa, que a més d’hidratar, rejoveneixi la pell i tingui un preu competitiu.

Consells per a la cura de la pell

Per cuidar adequadament la pell, és important ser constant i seguir alguns consells bàsics. Sempre has d’aplicar protecció solar, ja que és el millor antiedat que hi ha. A més, és fonamental netejar i desmaquillar bé la cara i portar un estil de vida saludable.

La importància de cercar assessorament

Les dones ja no es conformen amb la primera crema que veuen anunciada a la televisió oa Instagram, sinó que busquen assessorament d’un expert per assegurar-se que el producte és el més adequat per al tipus de pell. Les cremes de farmàcia són una excel·lent opció, ja que ofereixen productes de qualitat i confiança.

Les millors cremes de farmàcia

Les farmàcies han esdevingut un lloc recurrent on acudim a l’hora d’adquirir un producte amb la seguretat que comprarem just el que necessita la nostra pell. Les cremes antiedat de farmàcia són molt populars i ofereixen excel·lents resultats. A continuació, us presentem tres cremes poc conegudes però altament efectives:

1. Crema antiedat Medik8 Night Ritual Vitamin A

Aquesta crema és una de les marques predilectes de les celebrities ia poc a poc s’està obrint un forat a tots els necessers. Conté vitamina A, que és un actiu estrella en la lluita contra les arrugues. A més, està formulada amb poderosos antioxidants que ajuden a combatre els radicals lliures i deixar la pell més uniforme i lluminosa.

2. Crema Singuladerm Xpert Collageneur Pell Mixta Greix

Aquesta crema és ideal per a pells madures amb tendència a produir greix. Conté actius profirmesa i antiflaccidesa, així com pèptids biomimètics que lluiten contra les arrugues dexpressió. La seva textura de ràpida absorció deixa un acabat vellutat a la pell.

3. Crema Rilastil Progression (+) Crema rica antiarrugues

Aquesta crema és especialment recomanada per combatre els efectes de la menopausa a la pell. Està formulada amb ingredients com l’àcid hialurònic, les ceramides i la niacinamida, que hidraten la pell i ajuden a tornar-li la finor i la lluminositat. És una opció molt popular entre les consumidores.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad