Inici » Com cuidar la teva pell amb les millors cremes hidratants de parafarmàcia

Com cuidar la teva pell amb les millors cremes hidratants de parafarmàcia

by vivirtusalud
0 comment
tres mujeres con diferentes tonos de piel y maquillaje miran a la cámara con las manos en la cara y las manos en las mejillas, Chinwe Chukwuogo-Roy, piel morena, una pintura fotorrealista, renacimiento de Harlem

Descobreix la crema facial de parafarmàcia que triomfa a El Corte Inglés per menys de 17 euros

La crema hidratant és un imprescindible a qualsevol rutina de bellesa. No només aporta hidratació a la pell, sinó que també la protegeix, regenera i la prevé de l’envelliment. Per això, sempre estem pendents de les novetats en cosmètica que ens ajudin a lluir un cutis radiant i saludable. I si a més són de parafarmàcia, millor que millor.

Així és la crema hidratant sèu-reguladora Effaclar Mat de la Roche Posay, el producte de parafarmàcia més venut d’El Corte Inglés. És una crema facial que hidrata, matifica i redueix les imperfeccions de les pells greixoses, mixtes i sensibles. El seu preu és de només 16,70 euros i té una valoració de 4,8 sobre 5 a la web del grup de distribució espanyol.

Què té especialment aquesta crema hidratant de parafarmàcia?

La clau d’aquesta crema hidratant de parafarmàcia és la fórmula. Conté Sebulyse, un ingredient actiu que inhibeix la producció de sèu des de l’origen. A més, la seva textura ‘oil free’ conté esferes micro-absorbents i perlit que absorbeixen la brillantor i deixen la pell mat a l’instant.

Aquesta crema hidratant de parafarmàcia millora la textura de la pell, l’allisa i la unifica dia rere dia. Es recomana aplicar-la al matí i/o a la nit a tot el rostre, evitant el contorn dels ulls. Algunes persones la fan servir com a primer abans del maquillatge.

Els comentaris de les persones que ho han provat són molt positius. Aquests són alguns exemples:

– “M’encanta aquesta crema, deixa la pell hidratada i sense brillantors, controla el greix i millora l’aspecte de la cara” diu Tanya.

– “És una meravella, s’absorbeix ràpid, hidrata i redueix els porus. És el segon que compro. Em funciona molt bé”, afirma la Maria.

– “És una crema excel·lent, té una textura lleugera, no greix la pell i minimitza els porus. La faig servir com a primer abans de maquillar-me. La recomano. Tant de bo la fessin més gran, de 200ml” opina l’Alexandra.

Dues cremes hidratants més de parafarmàcia que t’encantaran

Si vols provar altres opcions de cremes hidratants de parafarmàcia que també cuidin la teva pell i siguin efectives, et recomanem aquestes dues alternatives que tenen molt bones opinions i que pots trobar a farmàcies i parafarmàcies:

Loció Hidratant de Rostre de CeraVe

Aquesta crema facial de CeraVe hidrata la pell i restaura la barrera protectora. Està formulada amb niacinamida, que calma la pell, àcid hialurònic, que reté la humitat, i tres ceramides essencials, que reforcen la barrera cutània. Té una textura lleugera i no és comedogènica. S’aconsella fer-la servir a la nit. El preu és de 12,45 euros.

Avène Hydrance Aqua Gel Crema Hidratant

Aquest tractament “tot en un” d’Avène hidrata, calma i detoxifica la pell intensament. Conté un complex actiu patentat CohedermTM que s’associa a l’aigua termal de la marca. També té provitamina E i sulfat de dextrà, que tenen propietats antioxidants i detoxificants, que ajuden la pell a lluitar contra els radicals lliures ia mantenir-se fresca i lluminosa. Està indicada especialment per a pells deshidratades i sensibles. El preu és de 20,30 euros.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad