Inici » On veure el partit entre Universitari i Coquimbo Unit: canal de TV i com seguir l’amistós internacional

On veure el partit entre Universitari i Coquimbo Unit: canal de TV i com seguir l’amistós internacional

by vivirtusalud
0 comment
un grupo de hombres jugando un partido de fútbol en un campo con una multitud mirándolos desde las gradas, Carles Delclaux Is, desenfoque de movimiento, una pintura impresionista, figuración libre

Presentació del planter d’Universitari d’Esports

L’afició d’Universitari d’Esports està ansiosa per presenciar la presentació del planter versió 2024 a l’estadi Monumental d’Ate. El vigent campió del futbol peruà farà aquest esdeveniment tan esperat el dia dissabte 20 de gener. A més, com a part d’aquesta celebració, es durà a terme un emocionant partit amistós contra Coquimbo Unit de Xile a partir de les 20.30 hores del Perú.

Alineacions confirmades

Les alineacions confirmades per a aquesta trobada són les següents:

Universitat:

Sebastià Britos; Aldo Corzo, Matías Di Benedetto, Williams Riveros, Nelson Cabanillas, Andy Polo, Rodrigo Ureña, Martín Pérez Guedes i Horacio Calcaterra; Alex Valera i Edison Flores.

Coquimbo Unit:

Diego Sánchez; Dylan Escobar, Elvis Hernández, Salvador Sánchez, Juan Cornejo; Dylan Glaby, Alexandre Camargo, Sebastià Galani, Luciano Cabral; Benjamí Chandía, Nicolás Johansen.

Informació prèvia

L?equip dirigit per l?entrenador argentí Fabián Bustos ha sumat fins a sis reforços per a la nova temporada. El seu objectiu principal és aconseguir el bicampionat de la Lliga 1 i realitzar una destacada actuació a la Copa Libertadores 2024. Entre els fitxatges confirmats hi ha el porter uruguaià Sebastián Britos, el lateral esquerre equatorià Segundo Portocarrero, els volants Christofer Gonzales i Jairo Concha, i els davanters Christopher Olivares i l’argentí Diego Dorregaray.

Aquest partit internacional serà la darrera prova de la pretemporada per a Universitario de Deportes. Fins ara, han empatat contra Universitat César Vallejo i Atlètic Nacional. Per a aquest assaig previ al debut de Lliga contra Carlos Mannucci, s’espera que el cos tècnic compti amb gairebé tot el planter, a excepció de Christofer Gonzales i Segundo Portocarrero Rodríguez, que no han entrenat amb la resta de l’equip.

El desafiament per a Coquimbo Unit

Coquimbo Unit, l’equip visitant en aquesta ‘Nit Crema’, arriba a Lima per disputar el seu primer matx de l’any. Tot i que han començat la seva pretemporada fa més d’una setmana, encara no han fet pràctiques de futbol. Això col·loca l’equip comandat per Fernando Díaz en desavantatge en comparació dels amfitrions, que ja compten amb 180 minuts de rodatge a les cames.

A l’última Lliga Xilena, Coquimbo Unit va tenir una destacada participació en acabar en la cinquena posició amb 47 punts, superant institucions com Universitat Catòlica i Universitat de Xile. Aquest rendiment els va permetre assegurar una quota en la propera edició de la Copa Sud-americana 2024. Tot i això, abans d’accedir a la fase de grups, hauran de superar els ‘creuats’ en la fase prèvia del torneig Conmebol.

A més de l’arribada de l’exdavanter de Boca Juniors, Andrés Chávez, Coquimbo Unit ha sumat altres noms com Diego Plaza, Nicolás Johansen, Jorge Henríquez, Francisco Salinas, Alejandro Azócar, Elvis Hernández i Alejandro Camargo. Tot i això, han perdut el seu golejador Rodrigo Holgado, que s’ha unit a l’Amèrica de Cali a Colòmbia.

On veure el partit

L’amistós internacional entre Universitari i Coquimbo Unit serà transmès pel canal GOLPERU. Aquest canal té contracte amb Universitari d’Esports per transmetre els seus partits de local a la Lliga 1 fins a finals del 2025. GOLPERU és exclusiu de Movistar TV, per la qual cosa cal estar subscrit a aquest mitjà de comunicació per poder veure l’esdeveniment esportiu. Els canals on es podrà visualitzar el partit són el 14 (estàndard) i el 714 (alta definició).

La ‘Nit Crema’ i el desig d’Universitari

Universitari d’Esports té un deute pendent a la ‘Nit Crema’, ja que en les últimes tres edicions no ha aconseguit obtenir una victòria davant de la seva afició. Els anys 2022 i 2023, es va enfrontar a Aucas d’Equador, perdent en la primera ocasió per 3-2 i empatant 0-0 a la segona. El 2021, no es va poder realitzar l’amistós a causa de la pandèmia de COVID-19. El 2020, va tornar a patir una derrota, aquesta vegada contra Cerro Llarg per 1-0.

L’última vegada que Universitari d’Esports va aconseguir imposar-se en aquest esdeveniment esportiu va ser el 2019. En aquella ocasió, es va enfrontar a Universitat de Concepción de Xile i va guanyar per 1-0 amb un gol del volant Pablo Lavandeira, que actualment juga a Melgar.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad