Inici » Carlos Alcaraz vs Zverev: Horari i on veure el partit de l’Open d’Austràlia en directe

Carlos Alcaraz vs Zverev: Horari i on veure el partit de l’Open d’Austràlia en directe

by vivirtusalud
0 comment
un hombre balanceando una raqueta de tenis contra una pelota en una cancha de tenis con una pared azul detrás de él, Carles Delclaux Is, músculos faciales, una pintura impresionista, neoclasicismo

Carlos Alcaraz, el jove talent espanyol que brilla a l’Open d’Austràlia 2024

Carlos Alcaraz ha arribat als quarts de final de l’Open d’Austràlia 2024 després d’una destacada actuació a les rondes anteriors. El jove tennista espanyol s’ha convertit en un dels favorits per emportar-se el títol, juntament amb Novak Djokovic, que busca revalidar el seu campionat i ampliar el seu llegat com el jugador amb més Grand Slams guanyats. Aquest any també marca el retorn de Rafa Nadal a les pistes, cosa que podria significar la seva última participació com a professional.

El camí de Carlos Alcaraz cap als quarts de final

Carlos Alcaraz va començar la seva participació a l’Open d’Austràlia 2024 amb una victòria en tres sets contra Richard Gasquet. A la següent ronda, es va enfrontar Lorenzo Sonego en un partit més exigent que es va estendre a quatre sets. Tot i això, va aconseguir superar el seu oponent i avançar a la següent fase. Als vuitens de final, es va enfrontar a Miomir Kecmanovic, a qui va vèncer en tres sets per assegurar el seu lloc als quarts de final.

L’enfrontament entre Carlos Alcaraz i Alexander Zverev

Carlos Alcaraz i Alexander Zverev s’han enfrontat en set ocasions al circuit de l’ATP, amb Zverev guanyant en quatre ocasions. Tot i això, Alcaraz busca igualar el marcador i repetir la victòria contundent que va aconseguir contra l’alemany a l’US Open de l’any passat. Aquest serà un partit emocionant als quarts de final de l’Open d’Austràlia 2024.

Horari del partit Carlos Alcaraz vs Zverev

El partit entre Carlos Alcaraz i Alexander Zverev està programat per al dimecres 24 de gener a l’Open d’Austràlia 2024. Tot i això, l’horari exacte encara no ha estat anunciat. Els fanàtics del tennis estaran atents per no perdre’s aquest emocionant enfrontament entre dos grans jugadors.

On veure el partit en directe

El partit entre Carlos Alcaraz i Alexander Zverev serà transmès en viu per Eurosport, un canal de televisió disponible a plataformes de pagament com Movistar+ o Dazn. També es podrà veure en línia a través de les aplicacions d’Eurosport, Movistar+ o Dazn, prèvia subscripció. Els aficionats al tennis podran gaudir d’aquest emocionant partit des dels dispositius mòbils, tablets o smart TVs.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad