Inici » Little Dragon: El Temple dels Dumplings i la Cuina Xina a Madrid

Little Dragon: El Temple dels Dumplings i la Cuina Xina a Madrid

by vivirtusalud
0 comment
una bandeja de madera cubierta con cuatro postres blancos cubiertos con glaseado y nueces encima de una mesa azul, An Zhengwen, fotografía de comida, pastel, dau-al-set

Descobreix Little Dragon, el lloc perfecte per gaudir d’autèntics dumplings

Si ets amant de la cuina xinesa i t’encanten els dumplings, no pots deixar de visitar Little Dragon. Aquest restaurant s’ha convertit en un veritable temple dels dumplings a Madrid, oferint una àmplia varietat d’aquestes delicioses crestes al vapor.

Ubicat a prop de la Plaça d’Espanya, al carrer dels Reis, Little Dragon ha aconseguit destacar-se a l’escena culinària local gràcies a la seva autenticitat, qualitat i preus assequibles. A diferència d’altres restaurants xinesos de moda a la ciutat, Little Dragon s’enfoca a oferir una experiència culinària genuïna sense caure en pretensions innecessàries.

Un lloc acollidor i autèntic

En entrar a Little Dragon, et trobaràs amb un ambient acollidor i cuidat a cada detall. El restaurant ha estat dissenyat amb un estil modern però sense perdre l’essència de la cultura xinesa. Trobareu elements decoratius que us transportaran a aquest fascinant país, com óssos colla de peluix i dracs.

El nom del restaurant, Little Dragon, fa referència a l’especialitat de la casa: els xiaolongbao, també coneguts com a dumplings. Aquestes petites cistelles de pastes són una veritable explosió de sabors a cada mossegada. Farcides de carn de porc, pollastre o tòfona amb porc, els xiaolongbao són servits en una vaporera i s’han convertit en un dels plats més populars de Little Dragon.

Una carta plena d’opcions

A més dels xiaolongbao, a la carta de Little Dragon trobaràs una àmplia varietat de plats de la cuina xinesa. Des d’especialitats com shenjiangbao, wonton i lamian, fins a saborosos tallarines artesanals i opcions vegetarianes, hi ha alguna cosa per a tots els gustos.

Si vols tastar alguna cosa diferent, et recomanem el zhu bai fan, un arròs fregit amb ou i ceba tendra acompanyat d’una costella de porc empanada, o el chong you bing, una coca pasta de full farcida de carn i ceba tendra a la planxa. I per als amants de les postres, no et pots perdre els banys dolços al vapor farcits de crema de rovell d’ou.

Una experiència autèntica i assequible

A Little Dragon, la qualitat i el sabor autèntic van de la mà amb preus assequibles. Les racions de dumplings tenen un preu mitjà de 6,50 euros i el tiquet mitjà compartint diversos plats sol estar entre 15 i 20 euros. A més, el restaurant ofereix l’opció d’anar amb reserva o sense, perquè puguis gaudir d’un deliciós menjar xinès en qualsevol moment.

No perdis l’oportunitat de visitar Little Dragon i descobrir per què ha esdevingut el temple dels dumplings a Madrid. La seva autenticitat, qualitat i preus assequibles et conqueriran des del primer mos. Bon profit!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad