Inici » Com fer una deliciosa crema de galetes per untar i per a postres

Com fer una deliciosa crema de galetes per untar i per a postres

by vivirtusalud
0 comment
un plato con un tarro de mantequilla de maní y una galleta encima con una cuchara y una galleta en un plato, Ceferí Olivé, fotografía gastronómica profesional, pastel, rasquache

Introducció

Si ets amant de les galetes i t’encanta gaudir de sabors nous, et presentem una recepta que segurament t’encantarà. En aquest article, aprendràs com fer una deliciosa crema de galetes Lotus per untar i utilitzar a les teves postres favorites. Aquesta crema, elaborada amb les populars galetes Lotus, és perfecta per untar sobre pa, galetes o qualsevol altre acompanyant que vulguis. A més, també podràs utilitzar-la com a ingredient en receptes de postres per donar-los un toc especial.

Ingredients

Per preparar aquesta crema de galetes Lotus, necessitaràs els ingredients següents:

– 130 grams de galetes Lotus

– 40 grams de mantega

– 60 grams de llet sencera o crema de llet

– 1 culleradeta de canyella en pols

Elaboració

A continuació, us expliquem pas a pas com fer aquesta deliciosa crema de galetes Lotus:

Pas 1: Triturar les galetes

Comença trossejant les galetes Lotus i col·loca-les en un processador d’aliments oa l’accessori de la batedora elèctrica de mà. Tritura-les fins a obtenir una textura similar a la sorra de galetes.

Pas 2: Afegir la mantega i la llet

Afegeix la mantega freda tallada a daus a les galetes triturades. Després, afegeix la llet sencera o crema de llet. Torna a triturar tots els ingredients fins a obtenir una crema homogènia, fina i untuosa.

Pas 3: Afegir la canyella

Proveu la crema i afegiu-hi una culleradeta de canyella en pols al gust. Si vols que estigui més dolça, pots afegir un pessic de l’endolcidor de la teva preferència.

Acabat i presentació

Un cop llesta, pots transferir la crema de galetes caramel·litzades a un recipient amb tapa per poder guardar-la a la nevera. Es recomana refrigerar-la perquè adquireixi una textura cremosa abans de fer-la servir. Per gaudir-ne al màxim, pots untar-la sobre pa, galetes o utilitzar-la com a acompanyant a les teves postres favorites. Bon profit!

Conclusions

Fer crema de galetes Lotus casolana és una excel·lent opció per gaudir d’un sabor únic i deliciós. Amb aquesta recepta, podràs crear una crema untuosa i plena de sabor que podràs fer servir de diverses formes. Ja sigui per untar sobre pa o galetes, o com a ingredient a les teves postres favorites, aquesta crema de galetes Lotus segurament et sorprendrà amb el seu sabor caramel·litzat i deliciós. Anima’t a preparar-la i gaudeix del seu irresistible sabor!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad