Inici » Crema de carxofes: una deliciosa recepta de temporada

Crema de carxofes: una deliciosa recepta de temporada

by vivirtusalud
0 comment
un hombre sosteniendo un trozo de apio junto a un plato de sopa y un hombre sosteniendo un trozo de apio, Carpoforo Tencalla, rostros ultrarrealistas, una fotografía de archivo, arte povera

Una opció saludable i plena de sabor

En aquest article, us presentem una deliciosa recepta de temporada: crema de carxofes. Aquesta recepta, compartida pel xef Jordi Cruz, és ideal per combatre el fred i proporcionar a l’organisme nombrosos nutrients.

Beneficis nutricionals de les carxofes

Les carxofes són una excel·lent font de vitamina C, potassi, ferro i calci. Aquests nutrients són essencials per mantenir una dieta equilibrada i promoure la salut en general.

Ingredients i preparació

Per preparar aquesta crema, necessitaràs els ingredients següents:

Ingredients:

– 4 cors de carxofa
– 12 carxofes
– 1 litre de brou de verdures
– 1 litre daigua
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre blanc
– Julivert

El primer pas és netejar les carxofes a consciència i tallar-les a quarts. Després, cal cuinar en una olla amb aigua i sal durant aproximadament 20 minuts.

Un cop cuites, les carxofes es trituren en una batedora juntament amb oli d’oliva fins a obtenir una crema suau i homogènia.

En una cassola a part, salteu els cors de carxofa amb una mica d’oli d’oliva, sal i pebre. Aquest saltat es pot acompanyar amb llagostins o daus de pernil, segons el gust personal.

Finalment, se serveix la crema en plats individuals i es col·loca el saltat de carxofes a sobre. I llest! Ja podeu gaudir d’aquesta deliciosa crema de carxofes.

Conclusió

La crema de carxofes és una opció saludable i plena de sabor per gaudir els dies freds. A més, és una manera excel·lent d’incorporar nutrients essencials a la teva dieta. Segueix aquesta recepta i sorprèn els teus éssers estimats amb un plat deliciós i nutritiu.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad