Inici » Pizza vegana amb porro, ceba i formatge crema: una opció sense salsa de tomàquet

Pizza vegana amb porro, ceba i formatge crema: una opció sense salsa de tomàquet

by vivirtusalud
0 comment
una porción de pizza con queso y tomates en un plato junto a una porción de pizza con queso y tomates en un plato, Delaunay, fotografía gastronómica profesional, pastel, superplano

Una alternativa a la clàssica pizza amb salsa de tomàquet

La pizza vegana amb porro, ceba i formatge crema és una deliciosa opció per a aquells que busquen una alternativa a la clàssica pizza amb salsa de tomàquet. Aquesta versió blanca de la pizza, coneguda com a ‘pizza bianca’, prescindeix del tomàquet a la base i ofereix una varietat d’opcions per reemplaçar-lo.

En lloc de la salsa de tomàquet, es pot utilitzar el Philadelphia Vegetal, també conegut com a Vegan Philly. Aquest formatge crema sense lactis és ideal per a persones amb al·lèrgia a la soja i sorprèn per la seva cremositat per untar. Combinat amb porro, ceba morada i formatge mozzarella vegà, aquesta pizza es converteix en una opció 100% vegana i plena de sabor.

Preparació de la pizza vegana amb porro, ceba i formatge crema

Per preparar aquesta deliciosa pizza vegana, primer heu d’encendre el forn a 200 ºC. En un bol, barreja la farina integral, el bicarbonat sòdic i una mica de sal. Afegeix-hi el iogurt de soja natural i barreja-ho fins a obtenir una massa homogènia. Estira la massa en forma rodona o ovalada sobre un paper vegetal o silpat i enforna-la durant 10 minuts perquè prengui color i consistència.

Mentrestant, talleu el porro i la ceba, i doreu-los en una paella amb unes gotes d’oli d’oliva a foc mitjà. Quan estiguin tendres, retira’ls del foc. En un altre bol, dilueix el formatge crema amb aigua i orenga seca per obtenir una mena de salsa de formatge. Reparteix aquesta salsa sobre la massa enfornada, afegeix la verdura daurada i, finalment, el formatge mozzarella vegà per sobre. Torna a enfornar durant 10 a 12 minuts, fins que el formatge vegà es fongui i comenci a daurar. Finalment, empolvora julivert fresc picat per sobre.

Acompanyaments per a la pizza vegana amb porro, ceba i formatge crema

Aquesta pizza vegana amb porro, ceba i formatge crema és perfecta com a plat principal. La pots acompanyar amb una copa de vi, cervesa o un còctel sense alcohol. Per acabar la trobada de manera dolça, pots servir un minicrumbles amb fruits vermells o un gelat cremós de xocolata i cafè. Aquesta combinació és ideal per dinar o sopar informal amb visites.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad