Inici » L’impacte de la regulació en el creixement de la indústria del cànnabis a Mèxic

L’impacte de la regulació en el creixement de la indústria del cànnabis a Mèxic

by vivirtusalud
0 comment
un primer plano de una planta con hojas verdes en el fondo y un fondo negro detrás con una imagen borrosa de las hojas, Eden Box, alto detalle 4k, una fotografía microscópica, impresionismo

Regulació del cànnabis a Mèxic

La regulació de l’ús del cànnabis medicinal i industrial a Mèxic ha avançat significativament. Tot i que l’ús en els dos rubros és legal, hi ha un buit a l’àrea industrial que, si no fos modificat, podria obstaculitzar el desenvolupament d’una indústria valuada en 5,000 milions de pesos, segons dades de la indústria.

Diferenciació entre cànem i cànnabis

Experts que van participar al Business Investment Summit, organitzat per CannabiSalud, coincideixen en la necessitat d’establir una distinció clara entre el cànem i el cànnabis. El primer conté menys de l’1% de THC, el component psicoactiu de la planta, cosa que el fa inofensiu per al sistema nerviós. D’altra banda, la marihuana, amb nivells més alts de THC, té propietats medicinals que ja s’utilitzen en tractaments per a malalties com l’epilèpsia.

Importància de la regulació integral

Es destaca la necessitat de regular totes les substàncies presents a la planta, així com que les autoritats adquireixin un coneixement profund sobre els seus usos. Tot i els possibles riscos sanitaris associats amb un ús inadequat, es ressalta que una regulació adequada permetria aprofitar els nombrosos beneficis d’aquestes substàncies. La prohibició, d’altra banda, impedeix el control estatal i l’explotació de les qualitats esmentades, segons ha assenyalat Iñigo Olavarri, cofundador de Procanna Solutions.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad