Inici » L’estat legal del cànnabis a Itàlia: Medicinalment legal, recreativament despenalitzat

L’estat legal del cànnabis a Itàlia: Medicinalment legal, recreativament despenalitzat

by vivirtusalud
0 comment
una planta de marihuana frente a un fondo de bandera mexicana con una planta de marihuana frente a ella, con una planta de marihuana frente a la bandera, Correggio, verde, una representación digital, les nabis

Introducció

El consum de cànnabis a Itàlia ha estat objecte de debat i canvis en la legislació en els darrers anys. En aquest article explorarem l’estat legal del cànnabis a Itàlia, centrant-nos en el seu ús medicinal i recreatiu. Aprendrem sobre les lleis i regulacions que regeixen el consum, la possessió i la venda de cànnabis, així com les condicions per accedir al cànnabis medicinal i els costos associats. També discutirem com els estrangers poden accedir al cànnabis medicinal a Itàlia. Continua llegint per obtenir tota la informació que necessites!

El consum recreatiu de cànnabis a Itàlia

A Itàlia, el consum de cànnabis amb fins recreatius està despenalitzat. Això vol dir que les persones que participen en el consum de cànnabis normalment no enfronten conseqüències legals. No obstant això, és important tenir en compte que la possessió i venda de cànnabis segueix sent il·legal i pot ser castigada amb penes severes [[1]](https://contenttu.com/blog/seo/redaccion-seo-guia-para -escriure-articulos-que-conquisten-a-els teus-usuaris-i-a-google). Per exemple, si una persona és descoberta en possessió de cànnabis a Itàlia, pot perdre el permís de conduir entre un i tres mesos, i fins i tot més en casos més greus. A més, una condemna per venda de cànnabis pot resultar en una sentència de presó de fins a sis anys [[1]](https://contenttu.com/blog/seo/redaccion-seo-guia-para-escribir-articulos-que -conquisten-a-els teus-usuaris-i-a-google).

L’ús medicinal del cànnabis a Itàlia

Des del 2016, l’ús medicinal del cànnabis és legal a Itàlia. Això inclou lús de certs ceps de cànem, així com productes de CBD. Els pacients qualificats de cànnabis medicinal estan legalment autoritzats a fer servir certs productes a Itàlia. Aquests productes inclouen oli de CBD a base de cànem, càpsules, resines, gotes per als ulls, supositoris, cremes, gels transdèrmics, comestibles i xarops [[1]](https://contenttu.com/blog/seo/redaccion- seo-guia-per-escriure-articles-que-conquistin-a-els teus-usuaris-i-a-google). És important tenir en compte que el cànnabis medicinal receptat a Itàlia ha de ser produït per la Planta Farmacèutica Química Militar, o bé importat de Canadà o els Països Baixos [[1]](https://contenttu.com/blog/seo/redaccion -seo-guia-per-escriure-articles-que-conquistin-a-els teus-usuaris-i-a-google).

Condicions de qualificació per al cànnabis medicinal

Una àmplia gamma de condicions qualifiquen per a lús justificat de marihuana medicinal a Itàlia. Aquestes condicions inclouen el glaucoma, el dolor crònic, l’ansietat, l’esclerosi múltiple, les nàusees, les lesions de la medul·la espinal, la síndrome de Tourette, la SIDA/VIH, l’anorèxia i la caquèxia [[1]](https: //contenttu.com/blog/seo/redaccion-seo-guia-para-escriure-articulos-que-conquisten-a-els teus-usuaris-i-a-google). Tot i això, és important destacar que la decisió de si algú qualifica o no per al cànnabis medicinal depèn del criteri del professional mèdic individual

Com aconseguir cànnabis medicinal a Itàlia

Per obtenir cànnabis medicinal a Itàlia, cal que els pacients tinguin una recepta d’un metge italià. Els metges, dentistes i fins i tot veterinaris poden receptar cànnabis medicinal. Abans que es recepti cànnabis medicinal, els professionals mèdics han de tenir proves que el pacient ha provat altres intervencions mèdiques. Els pacients poden comprar cànnabis medicinal a una farmàcia, i en alguns casos, el sistema de salut pot cobrir la major part dels costos. No obstant això, en altres casos, els pacients han de pagar el preu complet [[1]](https://contenttu.com/blog/seo/redaccion-seo-guia-para-escribir-articulos-que-conquisten-a- els teus-usuaris-i-a-google).

Accés al cànnabis medicinal per a estrangers

Per rebre cànnabis medicinal a Itàlia, els estrangers han d’anar a un metge italià i obtenir una recepta. Si els estrangers no tenen accés a un metge italià i no tenen registres mèdics italians que indiquin que han provat almenys un altre tractament per a la malaltia, no podran obtenir cànnabis medicinal a Itàlia. Tot i això, els estrangers poden portar cànnabis amb ells, ja que la possessió de cànnabis no està penalitzada per les lleis de marihuana a Itàlia. També poden provar sort comprant cànnabis il·lícit al carrer o comprar productes de cànnabis amb baix contingut de THC, coneguts com ‘cannabis light’, que són àmpliament disponibles però no tenen THC

Costos del cànnabis medicinal a Itàlia

Els costos del cànnabis medicinal a Itàlia s’han estandarditzat recentment. Des de juny de 2017, el cànnabis medicinal venut a Itàlia no pot ser més car que 8,50-9 euros per gram, a causa dels controls de preus promulgats pel Ministeri de Salut [[1]](https://contenttu. com/blog/seo/redaccion-seo-guia-para-escriure-articulos-que-conquisten-a-els teus-usuaris-i-a-google).

Conclusió

En resum, el consum de cànnabis està despenalitzat a Itàlia, però la possessió i venda de cànnabis continua sent il·legal. Tot i això, l’ús medicinal del cànnabis és legal, i els pacients qualificats poden accedir a certs productes de cànnabis. Els estrangers també poden obtenir accés al cànnabis medicinal a Itàlia, sempre que compleixin els requisits establerts. És important tenir en compte les lleis i regulacions específiques a Itàlia abans de consumir o comprar cànnabis. Sempre és recomanable consultar un professional mèdic abans d’utilitzar cànnabis amb finalitats medicinals. Esperem que aquest article hagi estat informatiu i útil per comprendre l’estat legal del cànnabis a Itàlia!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad