Inici » Les millors cremes facials per cuidar la pell als 20 anys

Les millors cremes facials per cuidar la pell als 20 anys

by vivirtusalud
0 comment
Dos mujeres con máscaras faciales en la cara sonríen y se aplican crema en la cara con un cepillo en la mano, Évariste Vital Luminais, cara redonda completa, una foto de stock, plasticien

La importància de cuidar la pell des de ben petita

Tots els experts en la cura de la pell coincideixen que la neteja, hidratació i protecció són fonamentals per mantenir-la sana i jove. Des de l’adolescència, és essencial començar a proporcionar-li les cures específiques per a cada tipus de pell. Si ja heu fet els 20 anys, és el moment d’invertir en la crema facial més adequada a les vostres necessitats.

La hidratació, clau per a una pell resistent i jove

Una pell ben hidratada és més resistent i envelleix més tard. Per això, la hidratació és fonamental per aportar-hi aigua i mantenir la barrera hidrolipídica prou ferma. És recomanable utilitzar cremes facials que continguin ingredients hidratants i humectants per mantenir la pell en condicions òptimes.

La protecció solar, la teva millor aliada contra l’envelliment

Les radiacions solars són responsables del 80% de l’envelliment de la pell. Per això, és important utilitzar cremes facials amb protecció solar diàriament. Les taques i arrugues causades pel sol poden envellir significativament la cara. Recordeu que la genètica pot influir, però la protecció solar és clau per prevenir aquests signes d’envelliment prematur.

Com aplicar correctament la crema facial

Per obtenir els millors resultats, és important aplicar la crema facial de manera adequada. Pren una petita quantitat de crema, de la mida d’un cigró, i distribueix-la al front, galtes, nas i barbeta. Comença a estendre-la des del nas, amb els dits junts des del centre i baixa cap a les galtes. Continua pel front en forma ascendent i veu descendint des de les temples a les galtes. A la barbeta, realitza moviments circulars i acaba als lòbuls de les orelles.

No oblidis aplicar crema facial al coll i l’escot, fent moviments ascendents. A més, pots fer petits tocs a tot el rostre amb els rovells dels dits per activar el reg sanguini i oxigenar la pell. També pots realitzar pressions a les temples, el llagrimal, els pòmuls i la zona mandibular per millorar el reg sanguini i disminuir la inflamació. Finalment, realitza un massatge ascendent en direcció a la musculatura per crear un efecte lífting a la cara.

Les millors cremes facials per a noies de 20 anys

A continuació, us presentem una selecció de les millors cremes facials recomanades per a noies de 20 anys:

1. Crema facial hidratant i antioxidant

Aquesta crema facial combina ingredients hidratants i antioxidants per mantenir la pell suau, radiant i protegida contra els radicals lliures. La fórmula lleugera s’absorbeix ràpidament sense deixar sensació greixosa.

2. Crema facial matificant per a pells mixtes

Si tens la pell mixta, aquesta crema facial és perfecta per a tu. Controla l’excés de brillantor a la zona T i proporciona hidratació a les àrees més seques de la cara. A més, ajuda a minimitzar els porus ia mantenir la pell equilibrada.

3. Crema facial antiacne

Si pateixes acne quístic, aquesta crema facial pot ajudar-te a reduir la inflamació i prevenir l’aparició de nous brots. La seva fórmula no comedogènica no obstrueix els porus i ajuda a controlar l’excés de greix a la pell.

Recordeu que cada pell és única, per la qual cosa és important trobar la crema facial que s’adapti millor a les vostres necessitats. Consulta un especialista en cura de la pell per obtenir recomanacions personalitzades.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad