Inici » Les millors cremes antiarrugues de 2023 per cuidar la teva pell

Les millors cremes antiarrugues de 2023 per cuidar la teva pell

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con una toalla en la cabeza sosteniendo un termómetro delante de la cara y una toalla en la cabeza, Elina Karimova, rostro perfecto y sombreado realista, una foto de archivo, superplana

Introducció

El pas del temps inevitablement comporta arrugues i flacciditat a la nostra pell. Tot i així, podem controlar aquests signes d’envelliment amb un estil de vida saludable i l’ús de tractaments antiaging. En aquest article, et presentem les millors cremes antiarrugues del 2023 per cuidar la teva pell i mantenir-la jove i saludable.

Què fa efectiva una crema antiarrugues?

Les cremes antiarrugues més efectives són les que contenen ingredients clau com l’àcid hialurònic, la vitamina C, els retinoides i els hidroxiàcids. L’àcid hialurònic hidrata la pell, la vitamina C té propietats antioxidants i blanquejants, els retinoides estimulen la producció de col·lagen i els hidroxiàcids exfolien suaument la pell. A més, és important que les cremes antiarrugues estiguin acompanyades d’un bon protector solar per protegir la pell dels raigs UV [1].

Recomanacions dels dermatòlegs

Els dermatòlegs recomanen seguir certs consells per prevenir i tractar les arrugues. La dermatòloga Elia Roó suggereix evitar l’exposició al sol, protegir les zones descobertes amb protector solar, no fumar, portar una dieta equilibrada, beure moderadament, fer exercici i dormir bé. També recomana netejar la pell dues vegades al dia i aplicar una crema hidratant adequada. Pel que fa als productes antiarrugues, aconsella triar-ne un i ser realista quant als resultats esperats [[2]].

Cremes per rejovenir la pell

A més dels ingredients esmentats anteriorment, hi ha altres opcions per rejovenir la pell. La Clínica Maig recomana cremes amb coenzim Q10, pèptids, extractes de te, extracte de llavors de raïm i niacinamida [[3]]. Aquests ingredients ajuden a hidratar la pell, millorar-ne l’elasticitat i reduir els signes de l’envelliment.

Cura de la pell després dels 40

A partir dels 40 anys, és important tenir cura de la pell del rostre per endarrerir l’aparició d’arrugues i flacciditat. Es recomana netejar la pell adequadament, tonificar-la, tenir cura del contorn dels ulls i els llavis, hidratar-la i protegir-la. A més, una bona alimentació també contribueix a mantenir la pell ferma i elàstica [[4]].

Les millors cremes antiarrugues del 2023

A continuació, us presentem una selecció de les millors cremes antiarrugues del 2023:

1. Nezeni Cosmetics – Crema de nit amb 1% de Retinol Pur Microencapsulat

Aquesta crema de nit de Nezeni Cosmetics conté retinol pur microencapsulat, àcid hialurònic, ceramides i extractes que redueixen les arrugues, reafirmen l’oval facial i protegeixen la pell dels radicals lliures. A més, té opcions per a diferents tipus de pell i es destaca per la seva filosofia única de conservants [[5]].

2. Lancaster – Correcció total de l’edat anti-envelliment i amplificador de resplendor SPF 15

Aquesta crema de dia de Lancaster amplifica lacció antienvelliment i la lluminositat natural de la pell. La seva fórmula combina ingredients que redueixen les línies fines i les arrugues, i protegeix la pell dels raigs UV[[6]].

3. Olehenriksen – Dewtopia 5% Acid Firming Night Crème

Aquesta crema de nit d’Olehenriksen conté àcids alfa hidroxiàcids i cèl·lules mare d’edelweiss, que hidraten i unifiquen el to de pell. A més, redueix les línies fines, les arrugues i les taques fosques [[7]].

4. Shiseido – Crema estimulant i reafirmant

La crema Uplifting and Firming Cream de Shiseido combat la flacciditat, la manca d’elasticitat, les arrugues profundes i les taques. A més, protegeix la pell de la sequedat, deixant-la més ferma, llisa i uniforme [[8]].

5. Elizabeth Arden – Crema de dia avançada i ferm de ceramida

Aquesta crema de dia d’Elizabeth Arden hidrata la pell durant tot el dia, allisa les línies d’expressió i les arrugues, i reforça la barrera cutània [9].

6. L’Oréal Paris – Age Perfect Renaixement Cel·lular Midnight

Aquesta crema de nit de L’Oréal Paris regenera la pell, deixant-la suau, nodrida i confortable. Conté vitamina E i neohespiridina [[10]].

7. Clinique – Clinique Smart SPF 15

La crema Clinique Smart SPF 15 de Clinique ajuda a retenir la hidratació de la pell, redueix les línies fines i les arrugues, i atorga lluminositat per a un aspecte més jove [[11]].

8. L’Occitane – Preciosa Sempreviva

La crema Preciosa Sempreviva de L’Occitane ha estat dissenyada per combatre els danys causats per les agressions externes. La seva fórmula d’àcid hialurònic millora l’elasticitat i la renovació cel·lular i retarda els signes de l’envelliment [[12]].

9. Perricone – Crema hidratant rejovenidora Essential Fx Acil-Glutatió

Aquesta crema de Perricone redueix visiblement les arrugues i plecs profunds, millorant la barrera d’humitat de la pell. Conté acil-glutation i vitamina F [[13]].

Conclusió

Ara que coneixes les millors cremes antiarrugues del 2023, escull la que sigui més adequada per al teu tipus de pell i afegeix-la a la teva rutina diària de cura facial. Recorda que una pell ben cuidada és sinònim de joventut i salut [[14]].

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad