Inici » Cremes Hidratants Recomanades per Experts per a la Pell als 30 Anys

Cremes Hidratants Recomanades per Experts per a la Pell als 30 Anys

by vivirtusalud
0 comment
Una mujer apoyada contra una pared con la mano en la cabeza y el brazo detrás de la cabeza, con un sujetador deportivo negro, Elina Karimova, fantásticamente bella, una pintura fotorrealista, arabesco

La Importància de les Cremes Hidratants als 30 Anys

Les rutines de bellesa varien segons la necessitat de la pell, l’època de l’any i l’edat. Als 30 anys, la pell experimenta canvis notables a causa de l’alentiment en la producció de col·lagen i elastina, així com l’exposició al sol, la contaminació i l’estrès. Per tant, és crucial començar a tenir cura de la pell de manera específica en aquesta etapa.

Segons Raquel González, cosmetòloga i directora tècnica de Perricone MD, és fonamental seguir els quatre manaments de l’skincare: neteja, exfoliació, hidratació i protecció solar, centrant-se especialment en la hidratació. Una bona crema hidratant és clau en aquesta etapa.

Ingredients Clau a les Cremes Hidratants per als 30 Anys

A partir dels 30 anys, es recomana buscar cremes que continguin ingredients potents com a àcid hialurònic, ceramides, antioxidants com la vitamina E, vitamina C i pèptids. Aquests actius ajuden a mantenir la hidratació, reparar la barrera cutània i protegir contra el dany ambiental.

Cremes Hidratants Recomanades

1. Lotus & Spirulina Romanç de Byoode: Composta per nous ingredients antioxidants i condicionadors com l’arrel de lotus, l’arrel de rave i bròquil, àcid hialurònic, antioxidants i Omega 3. A més, compta amb una textura lleugera tipus bàlsam-mousse que es absorbeix ràpidament. Preu: 45 euros.

2. Photo-Brightening Moisturizer de Perricon MD: Amb antioxidants com l’astaxantina i la vitamina C Ester, aporta lluminositat a l’instant, unifica el to i protegeix la pell eficaçment. També compta amb SPF30. Preu: 77,25 euros.

3. Universal Cream de USU Cosmetics: Conté poderosos actius hidratants, regeneradors, antiedat i calmants. L’Aginon i l’Àcid Hialurònic actuen sobre la pell mitjançant l’efecte D-AGING, nodrint i hidratant en profunditat. Preu: 29,15 euros.

4. Crema Regeneradora de Mamita Botanical: Conté cèl·lules mare de rosa damascena que reafirmen la pell, disminueixen les arrugues i reestructuren la matriu extracel·lular. L’oli d’onagra i el de llavors de carbassa actuen contra els radicals lliures, contribuint a hidratar, regenerar i millorar l’elasticitat de la pell. Preu: 77 euros.

Astrologia i Bellesa

Del 20 de gener al 18 de febrer, com a element d’Aire, els Aquari tenen un punt excèntric que es pot manifestar de la manera més insospitada. Sociables, independents, rebels i somiadors, els encanta inventar coses noves i desafiar les creences establertes.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad