Inici » La Guia Definitiva per a una Rutina de Cura de la Pell: Consells de Dermatòlegs

La Guia Definitiva per a una Rutina de Cura de la Pell: Consells de Dermatòlegs

by vivirtusalud
0 comment
dos mujeres se ponen aretes y un collar en el cuello y los hombros, ambas llevan joyas de oro, Chinwe Chukwuogo-Roy, pintura barroca, pintura renacentista, neoclasicismo

Introducció

Vols lluir un cutis sa i radiant? En un món ple de productes per a la cura de la pell i consells de influencers, trobar la rutina perfecta pot semblar complicat. Però no et preocupis, som aquí per ajudar-te. Hem parlat amb els millors dermatòlegs per oferir-te una guia completa sobre com crear una rutina diària de cura de la pell que realment funcioni.

Els Tres Pilars Fonamentals

Segons la doctora Ashley Magovern, dermatòloga i fundadora de Manhattan Dermatology, hi ha tres passos essencials per a qualsevol rutina de cura de la pell:

1. Netejar

La neteja facial és crucial. Però compte, no t’excedeixis. Molta gent es renta la cara en excés o utilitza netejadors agressius que fan malbé la barrera protectora de la pell. Troba un netejador suau sense sulfats ni sabó per mantenir la pell neta sense despullar-la de les seves propietats beneficioses.

2. Tractar

El tractament és el pas intermedi entre la neteja i la hidratació. Incorpora sèrums amb ingredients beneficiosos segons les teves necessitats: vitamina C per atenuar els signes de l’envelliment, àcid hialurònic per hidratar o retinoides per estimular la renovació cel·lular.

3. Hidratar

La hidratació és clau per mantenir la pell jove i sana. Busca cremes amb ceramides o àcid hialurònic per retenir la humitat.

Rutina de Matí

Comença amb un netejador suau. Després, aplica un tònic per equilibrar la pell. El sèrum antioxidant amb vitamina C és ideal per als matins. No oblidis la crema per al contorn dulls i, per descomptat, el protector solar. Recorda: el sol és la causa principal de l’envelliment prematur.

Rutina de Nit

A la nit, segueix els mateixos passos bàsics, però amb algunes diferències. Utilitza un netejador suau per eliminar el maquillatge i la brutícia. Aplica un sèrum o tractament específic, com ara el retinol. No oblidis la crema de contorn dulls i la crema hidratant nocturna. Si la pell està resseca, un oli facial pot ser un bon complement.

Preguntes Freqüents

He de fer servir màscares facials? Com tractar la rosàcia? Què fer si la meva pell s’irrita? Responem aquestes i altres preguntes comunes sobre la cura de la pell.

En resum, una rutina de cura de la pell personalitzada és essencial per mantenir una pell saludable i radiant. Segueix aquests consells de dermatòlegs i estaràs al camí correcte cap a una pell bella.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad