Inici » 10 cremes nutritives intenses per a pell madura que reposen l’elasticitat, lluminositat i densitat de la pell

10 cremes nutritives intenses per a pell madura que reposen l’elasticitat, lluminositat i densitat de la pell

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con cabello rubio y top azul sonriendo a la cámara con una sonrisa en el rostro y una pared blanca detrás de ella, Annabel Eyres, imagen promocional, retrato de un personaje, prensa privada

Recupera la fortalesa, la finor i la fermesa de la teva pell amb aquestes cremes d’alt contingut nutritiu i hidratant.

La importància de cuidar la pell madura

La pell pateix molts danys amb el fred, l’estrès i els canvis hormonals, sobretot les que són madures. Perden densitat, elasticitat, es tornen més aspres i estan apagades i amb un to gens homogeni. Per això, cal procurar aportar-li la seva dosi de nutrients i hidratació que s’encarregui de mantenir-la hidratada, llisa, flexible, vital i enfortida davant dels agressors nocius.

Cremes nutritives intenses per a pell madura

Si estàs buscant cremes nutritives intenses per a pell madura que reposen l’elasticitat, lluminositat i densitat de la pell, ets al lloc correcte. A continuació, us presentem una selecció de 10 cremes que us ajudaran a recuperar la fortalesa, finor i fermesa de la vostra pell:

1. Crema hidratant natural probiòtica de Verdilab

Aquesta crema enriquida amb ingredients procedents de les plantes i vegetals, carregats de vitamines, amb molta càrrega antioxidant, així com olis i mantegues que condicionin, reparin i hidratin serà la clau per recuperar el volum, rebot i lluminositat que rejoveneixen l’aspecte i conserven la seva òptim estat de salut, tant al matí com a la nit.

2. Dr. Renaud Bàlsam de nutrició intensa amb mel d’acàcia

Aquest bàlsam altament nutritiu i dens ajuda a tornar el confort, suavitat i elasticitat a la pell seca, així com la repara i hidrata en profunditat gràcies a la gelea reial, mel d’acàcia, pròpolis, pèptids d’arròs, mantega de karité i oli de borratja.

3. Recuperació d’Edat Nutri-Balm de Skintsugi

Aquesta crema redueix els signes de ledat en activar el mecanisme de regeneració nocturn de la pell, així com reposa la hidratació i reforça la barrera cutània. Les arrugues, línies d’expressió, pèrdua de densitat i flexibilitat, sequedat i flacciditat es redueixen, així com la pell se sent més còmoda, suau i brillant.

4. Crema Nutritiva Multi-Acció de Gisèle Denis

Aquesta crema promou la regeneració de les cèl·lules a les pells seques i madures, ofereix una intensa hidratació, unifica el to i revitalitza amb molta lluminositat. Els seus ingredients s’enfoquen a nodrir, reparar, corregir els signes de l’edat i augmentar el col·lagen, com són les vitamines E, F, B3 i B5, la gelea reial i la civada col·loïdal.

5. Rejovenit Crema de dia nutritiva correcta de Juvena

Aquesta crema redueix l’edat amb la tecnologia avançada, aporta calma, confort, elasticitat i suavitat gràcies a la seva intensa nutrició, que evita la tibantor i la sequedat. La seva fórmula conté aminoàcids, pèptids, oli d’oliva, te verd, col·lagen, vitamina C i E, més àcid fòlic, per reparar tots els problemes de cop.

6. Suractif Confort Lift Nourishing Rich Day Cream de Lancaster

Aquesta crema ofereix un efecte lífting i il·luminador a les pells madures, mentre reposa la nutrició i hidratació per tornar la salut, força i vitalitat. La seva fórmula conté extracte de kiwi regenerador cel·lular i carregat d’antioxidants, extracte de civada per aportar hidratació i fermesa i un complex corrector antiedat amb vitamina A.

7. Gernètic Vital Transfer Face

Aquesta crema combat la sequedat, la manca d’elasticitat i la pèrdua de densitat amb la seva textura rica i els seus beneficis nutritius i antienvelliment. Conté fitoestrògens per aportar volum i tresor, a més d’esculina i col·lagen nadiu que restauren el mantell hidrolipídic, olis de satxa inchi, borratja, onagra i lufa rics en àcid grassos i, calci.

8. Timexpert SRNS Pro 60+ de Germaine de Capuccini

Aquesta crema és una crema intensiva nutritiva i antiedat d’acció múltiple per a pells madures. Corregeix la sequedat, tibantor, flacciditat, arrugues, taques i pell apagada amb el seu poder regenerador basat en la ciència de l’epigenètica. Per això, se serveix de l’àcid hialurònic, ceramides, ferments, proteïnes, i olis d’oliva, alvocat, soja i romaní, al costat de la mantega de karité.

9. Phytofuse Renew Rich Day Cream de Inika

Aquesta crema conté una gran quantitat d’extractes botànics i olis nurtitius que es compaginen amb la seva textura rica per rehidratar, rejovenir i potenciar la lluminositat del rostre. Està enriquida amb olis d’alvocat, argan, rosa mosqueta, clau, vetiver, ylang ylang, soja i albercoc. També compta amb mantega de karité, probiòtics, vitamina E i extractes de maca i rosa de Jericó.

10. Crema Nutritiva de Verso

Aquesta crema hidrata, nodreix, revifa i refresca la pell apagada, estressada, cansada i envellida amb la seva exhaustiva hidratació que aporten els lípids de civada, olis nòrdics i ceramides, que també reforcen la barrera cutània i potencien l’elasticitat i la finor, juntament amb la vitamina E. la niacinamida sencarrega de fixar la hidratació, unificar el to i il·luminar.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad