Inici » Nou cremes nutritives per protegir la pell del fred

Nou cremes nutritives per protegir la pell del fred

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con una mano en la cara y una mano en la mejilla, mirando a la cámara, con un fondo neutro, Anna Maria Barbara Abesch, imagen promocional, retrato de un personaje, prensa privada

La importància de tenir cura de la pell a l’hivern

Quan arriba l’hivern i les temperatures comencen a baixar, és fonamental protegir la nostra pell del fred. El fred pot causar deshidratació i pèrdua de lípids naturals, cosa que pot fer que la pell se senti incòmoda i experimenti problemes com sequedat, picor i envermelliment. Per això, és important fer servir cremes nutritives que ajudin a mantenir la barrera natural de la pell i aportin els nutrients essencials que necessita.

Cremes nutritives per combatre el fred

A continuació, us presentem una selecció de nou cremes nutritives que us ajudaran a protegir la vostra pell del fred ia mantenir-la còmoda i resplendent:

1. Crema Nutritiva Lleugera Confort Supreme Galénic

Aquesta crema lleugera es fon al contacte amb la pell, proporcionant una sensació de confort i frescor. Està enriquida amb olis d’Argan, Sèsam i Karité, així com glicerina i vitamina E. No deixa sensació greixosa i nodreix intensament la pell. Preu: 54,50 euros.

2. Crema d’Argan ECO Natysal

Una crema intensa i cremosa que protegeix la pell de les agressions externes. Conté oli d’Argan com a principi actiu principal, així com Pentavitin, un actiu hidratant i calmant. És perfecta per a pells seques i sensibles que necessiten confort i suavitat immediata. Preu: 19,90 euros.

3. Crema Nutri-reconstituent Nutritic Intense La Roche Posay

Aquesta crema clàssica de farmàcia aporta nutrició, flexibilitat i confort, alleujant la sensació de sequedat. La textura fina s’absorbeix fàcilment, reconstituint la barrera cutània. Preu: 20,55 euros.

4. Crema nutritiva d’encens de Neal’s Yard Remedies

Aquesta crema hidratant és un dels productes més populars de la signatura. Conté extractes d’herbes i olis vegetals com l’encens i la mirra, que tenen propietats suavitzants i hidratants. És ideal per a pells seques i madures. Preu: 33,95 euros.

5. Crema facial Royal Nurse de Lancôme

Aquesta crema nutritiva proporciona fins a 24 hores dhidratació a les pells seques o molt seques. Està enriquida amb gelea reial i olis naturals, aportant confort i reduint la sensació de tibantor. També ajuda a atenuar les línies d’expressió fines. Preu: 46,45 euros.

6. Crema Nutritiva Acglicolic Classic Sesderma

Aquesta crema combina la nutrició i la lluita contra l’envelliment. Conté àcid glicòlic lliure i liposomat, que renova, regenera i hidrata la pell. A més, té propietats antioxidants, calmants i protectores. Preu: 45,15 euros.

7. Crema Nutritiva i Reestructurant per a Pell Seca de Payot

Una crema reconfortant i protectora amb una textura rica, hidratant i nutritiva. Ajuda a reparar les pells danyades i proporciona hidratació i suavitat. La seva fórmula aporta els nutrients essencials per a una pell còmoda i sana. Preu: 48,95 euros.

8. Avene Crema Nutritiva Revitalitzant

Aquesta crema nodreix intensament les pells més seques i proporciona confort immediat gràcies als seus olis emol·lients i ceres nutritives. La seva textura fundent aporta benestar durant tot el dia. Preu: 31,30 euros.

9. Crema Nutritiva Anti-envelliment Déridium Lierac

Una crema que nodreix en profunditat i millora la textura de la pell, ajudant a reduir les arrugues. Està formulada amb un complex fitoterapèutic que reactiva les fibres de col·lagen i elastina per combatre l’envelliment cutani. Preu: 43,30 euros.

Conclusió

Protegir la pell del fred és fonamental per mantenir-la sana i confortable durant l’hivern. Les cremes nutritives són una excel·lent opció per reposar els lípids naturals i els nutrients essencials que la pell necessita. Esperem que aquesta selecció de nou cremes t’ajudi a trobar la més adequada per a tu. Recordeu que cada pell és única, per la qual cosa és important triar productes que s’adaptin a les vostres necessitats i preferències.

Cuida la teva pell i gaudeix de l’hivern sense preocupacions!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad