Inici » Les millors alternatives d’oli per cuinar

Les millors alternatives d’oli per cuinar

by vivirtusalud
0 comment
una mujer sosteniendo una botella de aceite de limón en la mano y una mujer al fondo sosteniendo una botella de aceite de limón, Andries Stock, aceite, una foto de archivo, arbeitsrat für kunst

Varietat d’opcions d’oli per cuinar

Quan ens enfrontem a l’elecció del millor oli per cuinar, ens trobem amb una àmplia gamma d’alternatives al supermercat. L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha avaluat diversos tipus d’oli per oferir una resposta a aquesta interrogant important.

Selecció del Millor Oli per Freir

En fregir aliments, és crucial utilitzar olis capaços de resistir altes temperatures. L’OCU recomana l’ús d’olis amb un percentatge alt de greixos monoinsaturats, com l’oli de gira-sol alt oleic, l’oli d’oliva refinat o l’oli d’oroll d’oliva.

Evitar l’Ús de Margarina i Mantega a Fritures

Experts suggereixen evitar l’ús de margarina i mantega en fregits, reservant-los per a preparacions fornejades, daurats o rostits.

Elecció d’oli per utilitzar en fred

Per a salses fredes, amaniments, amaniments o vinagretes, es recomana l’ús d’olis amb més sabor i un punt de fusió menor. L’oli d’oliva verge extra (AOVE) és ideal per a amanides o gaspatxos, mentre que per amaniments o maioneses es poden utilitzar olis de gira-sol, soja o llavors.

Consum Recomanat d’Oli

Els experts suggereixen un consum moderat d’oli, al voltant de 40 mil·lilitres al dia, evitant fregir porcions de menjar en oli calent per reduir l’absorció de greix. Es recomana lús delectrodomèstics que no requereixin lús de greix, com la fregidora daire.

Seguint les recomanacions de l’OCU, podem treure el màxim profit dels olis de cuina, millorant el sabor dels platets i utilitzant productes capaços de tolerar diverses temperatures.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad