Inici » Guia per elaborar ungüent de cannabis pas a pas

Guia per elaborar ungüent de cannabis pas a pas

by vivirtusalud
0 comment
un tazón de té verde y una cuchara con una cuchara amarilla dentro y un tazón de té verde, Cao Zhibai, fotografía gastronómica profesional, un rompecabezas, incoherentes

Introducció

Les propietats medicinals de la marihuana i el cànnabis faciliten l’elaboració de cremes o ungüents per alleujar dolors musculars o articulars. En aquest article, aprendràs a elaborar pas a pas una pomada de cànnabis, crema o ungüent, utilitzant una guia fotogràfica per maximitzar la retenció de l’usuari.

Selecció de la Varietat de Cannabis

El primer que es requereix per elaborar pomada de cànnabis és seleccionar la varietat de cànnabis a utilitzar. Es recomana una varietat Indica pel seu alt contingut de CBD, que proporciona propietats medicinals beneficioses. És preferible utilitzar cabdells en lloc de restes de manicura o fulles per aconseguir una major efectivitat als ungüents o cremes de marihuana.

Preparació dels Ingredients

Els ingredients necessaris per fer pomada de cànnabis inclouen 1 litre d’aigua mineral o osmòtica, 1/2 litre d’oli d’oliva, 65 grams de cera d’abella, un colador, 2 cassoles, i un recipient no inferior a 2 litres per congelar. A més, es necessiten 40-50 grams de cabdells de marihuana secs.

Elaboració de l’Ungüent de Marihuana

El procés dʻelaboració implica escalfar lʻoli dʻoliva amb els cabdells de marihuana a foc lent durant 4 hores en un bany Maria. Després es filtra el contingut per separar les restes vegetals del líquid. Posteriorment, s’hi afegeix cera d’abella desfeta i es remou fins a la seva completa dissolució. Finalment, el líquid s’aboca a recipients i es deixa solidificar per obtenir la pomada de marihuana.

Aplicació i Recomanacions

És important destacar que l’ús d’aquesta pomada de cànnabis ha de ser aprovat per un metge. Es recomana aplicar suaument la crema a la zona afectada i consultar amb un professional de la salut abans del seu ús. A més, es brinden recomanacions addicionals sobre l’ús i emmagatzematge de la pomada.

Paraules Clau i Longtail per a SEO

Paraules clau per a optimitzacions de SEO: marihuana, pomada, fotogràfica, pomades, cànnabis. Longtail per a optimitzacions SEO: marihuana, pomada, fotogràfica, pomades, cànnabis.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad