Inici » Gelat cannàbic: Com fer gelat de marihuana

Gelat cannàbic: Com fer gelat de marihuana

by vivirtusalud
0 comment
un tazón de helado con una cuchara sobre una mesa con un mantel azul y un mantel azul, David Budd, fotografía de comida profesional, una fotografía de archivo, verdadismo

La popularitat dels comestibles de marihuana

Els comestibles de marihuana han guanyat popularitat en els darrers anys. Tot i que els dispensaris de cànnabis legal ofereixen una varietat d’opcions, des de caramels amb THC fins a xocolates de cànnabis i llimonada de marihuana, un dels aliments més populars per combinar amb cànnabis és el gelat. En aquest article, us mostrarem com fer gelat de marihuana a casa sense necessitat d’equips cars o especialitzats.

Beneficis dels comestibles de marihuana

Els comestibles de marihuana ofereixen una experiència diferent de fumar cànnabis. Tot i que l’efecte pot trigar aproximadament una hora a fer-se sentir, els queviures proporcionen un viatge potent i durador. A més, són una opció discreta per consumir cànnabis sense generar olors fortes. També poden ser una alternativa per a aquells que busquen reduir el consum de cigars. En alguns llocs on el cànnabis és legal, la venda de queviures pot estar restringida, de manera que fer-los a casa pot ser la millor opció.

Preparació de la crema batuda de cànnabis

Per fer gelat de marihuana, és recomanable utilitzar crema infusionada amb cànnabis en lloc de cànnabutter o oli de cànnabis. Això és degut a que tant el THC com el CBD són solubles en greix. La crema batuda de cànnabis es pot preparar descarboxilant el cànnabis i després barrejant-ho amb la crema. Hi ha diferents mètodes per infusionar la crema, com bullir-la amb cànnabis o utilitzar un bany maria. Quan la crema estigui infusionada, es pot utilitzar per fer gelat de marihuana.

Recepta de gelat de marihuana

Una recepta senzilla per fer gelat de marihuana és la següent:

Ingredients:

– Llet condensada
– Vainilla
– Sal
– Crema batuda de cànnabis

Instruccions:

– En un bol mitjà, barreja la llet condensada, la vainilla i la sal. Si vols fer gelat de xocolata, afegeix també cacau en pols.
– En un altre bol refrigerat, bat la crema batuda de cànnabis fins que es formin pics ferms.
– Afegeix aproximadament la meitat de la crema batuda de cànnabis a la barreja de llet condensada i barreja bé. Després, afegeix aquesta barreja novament a la crema batuda i barreja fins que estigui ben combinat.
– Poseu la barreja en un recipient hermètic i congeleu-la durant almenys 3 hores.

Consells addicionals

– Pots personalitzar el teu gelat de marihuana afegint ingredients i sabors addicionals, com ara trossos de xocolata o fulles de menta.
– És important tenir en compte la potència de la crema batuda de cànnabis, ja que això afectarà la potència del gelat. Si utilitzes una quantitat més gran de cànnabis, el gelat serà més fort.
– Recorda començar amb una petita porció de gelat i esperar per avaluar-ne l’efecte abans de consumir-ne més.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad