Inici » Crònica i fotos de la presentació de MÄGO D’OZ a Fuenlabrada, Madrid

Crònica i fotos de la presentació de MÄGO D’OZ a Fuenlabrada, Madrid

by vivirtusalud
0 comment
dos hombres con chaquetas de cuero uno al lado del otro con tatuajes en brazos y pecho, con fondo amarillo, Americo Makk, adobe photoshop, portada de un álbum, art brut

Un concert inoblidable a Fuenlabrada

Dimecres 14 de setembre del 2022, el camp de futbol de l’Aldehuela a Fuenlabrada, Madrid, va ser testimoni d’un esdeveniment musical únic. La localitat de Fuenlabrada, coneguda per les seves festes gratuïtes, no va deixar de banda el rock i el metall en aquesta ocasió. El cartell incloïa TETO, CAPITÁN COBARDE i MÄGO D’OZ, una combinació explosiva que prometia una nit plena d’energia i bona música.

L’absència de Zeta i els convidats especials

A causa de la recuperació de Zeta d’una operació i les seves malalties, MÄGO D’OZ es va veure obligat a suspendre alguns concerts. Tot i això, en lloc de cancel·lar per complet la gira, van optar per buscar substituts. Així va néixer la idea d”MÄGO D’OZ and Friends’, on diversos artistes es van unir al grup per recolzar-los en aquesta etapa. Entre els convidats especials hi havia Rafa Blas i Charly López de BONVIVANT, que es van unir a la banda per substituir Zeta en aquesta ocasió.

El talent a l’escenari

L?elenc de músics al?escenari va ser impressionant. A més dels membres habituals de MÄGO D’OZ, com Txus, Mohamed i els guitarristes Manuel Seoane i Víctor ‘El Pirata’ d’Andrés, es va comptar amb la participació de diversos col·laboradors. Van destacar les coristes Xana Lavey de CELTIAN i la jove Alba Moreno, que van aportar el seu talent vocal a l’espectacle. També s’hi van sumar altres artistes com Rubén Kelsen de DEBLER ETERNIA, Erik Cruz de RIPPER, NURCRY, WAH Show i Frozen, i Clau Violette d’ASTRAY VALLEY. Cadascú va deixar la seva empremta a l’escenari, demostrant la seva destresa i passió per la música.

El llegat de Zeta i l’actuació dels cantants

Tot i que Zeta no va poder ser present en aquest concert, el seu llegat es va fer sentir a cada cançó interpretada pels diferents cantants. Cadascun va aportar el seu estil i personalitat al repertori de MÄGO D’OZ. Van destacar les actuacions d’Erik Cruz, Charly López, Rubén de DEBLER ETERNIA i Tete Novoa, que va fer el seu darrer concert amb MÄGO D’OZ abans de dedicar-se completament a la seva banda SARATOGA. Cadascun va mostrar el seu talent i va deixar una impressió duradora al públic present.

Un concert ple d’emocions

El concert de MÄGO D’OZ a Fuenlabrada va ser una experiència plena d’emocions. Des de l’aparició de convidats especials fins al lliurament i la passió dels músics a l’escenari, cada moment va ser inoblidable. Van destacar cançons com ‘Al Abordaje’, ‘El Llibre de les Ombres’ i ‘La Dansa del Fuego’, on els diferents cantants van brillar amb la seva interpretació. El concert va culminar amb una explosiva interpretació de ‘Festa Pagana’, on tots els artistes van pujar a l’escenari per celebrar amb el públic.

Conclusions finals

En resum, el concert de MÄGO D’OZ a Fuenlabrada va ser una experiència única. Tot i l’absència de Zeta, els músics i els convidats especials van demostrar el seu talent i passió per la música. El públic va gaudir d’una nit plena d’energia i de bona música, deixant clar que el rock i el metall continuen sent part important de les festes de Fuenlabrada. Sens dubte, aquest concert quedarà a la memòria de tots els assistents com una nit inoblidable.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad