Inici » Robatori violent a Fuenlabrada: una jove arrossegada fins a un cotxe

Robatori violent a Fuenlabrada: una jove arrossegada fins a un cotxe

by vivirtusalud
0 comment
un hombre caminando por una calle junto a un auto plateado y un auto plateado en una calle con una línea roja, Évariste Vital Luminais, vfx, una pintura detallada ultrafina, les automatistes

Un robatori impactant al municipi de Fuenlabrada

Al municipi de Fuenlabrada s’ha registrat recentment un dels robatoris més violents dels darrers anys. Les càmeres de seguretat van captar el moment en què una noia va ser víctima d?un assalt i arrossegada fins a un cotxe per l?atracador.

L’assalt va sorprendre una parella que passejava tranquil·lament

L’escena va tenir lloc quan una parella caminava pel carrer de manera tranquil·la. Sense avís previ, van ser assaltats per un individu desconegut.

Un acte de violència sense precedents

L’assaltant va agafar amb força la motxilla que portava la dona i va començar a estirar-la amb violència. Com a resultat, la dona va caure a terra i va ser arrossegada fins al cotxe estacionat en doble fila. Tot i que s’ha especulat sobre un possible intent de segrest, aquesta informació no ha estat confirmada oficialment.

La ràpida reacció de l’acompanyant i la intervenció dels vianants

L’home que acompanyava la dona va intentar aturar el lladre copejant-lo repetidament. Finalment, l’assaltant va aconseguir pujar al cotxe i fugir de l’escena, deixant la dona a terra. Afortunadament, diversos transeünts van anar a ajudar immediatament.

Denúncies i actuació de les autoritats

La pàgina web Social Drive, coneguda per difondre vídeos relacionats amb el món del motor, ha compartit les imatges del robatori. Aquesta plataforma també ha estat utilitzada en el passat per denunciar imprudències i delictes comesos per conductors.

És important destacar que les autoritats competents estan investigant l’incident i s’espera que es prenguin les mesures necessàries per garantir la seguretat dels ciutadans.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad