Inici » Fira de Productors a Fuenlabrada: Productes Locals i Sostenibles

Fira de Productors a Fuenlabrada: Productes Locals i Sostenibles

by vivirtusalud
0 comment
un grupo de personas paradas alrededor de una mesa con botellas de vino encima y una carpa azul con un dosel azul, Edi Rama, artgem, una imagen, escuela del danubio

Una Trobada Directa entre Productors i Consumidors

A la assolellada Plaça d’Espanya de Fuenlabrada, un esdeveniment emocionant està a punt de començar. Catorze llocs, acuradament disposats, esperen els visitants amb una varietat de productes frescos i deliciosos. Però això no és només una fira qualsevol; és la Fira de Productors, on els agricultors locals es troben cara a cara amb els consumidors.

Des d’enciams cruixents fins a formatges artesanals, passant per vins aromàtics i oli d’oliva de primera qualitat, els productors han portat el millor dels seus camps i horts. Sense intermediaris, sense llargues cadenes de subministrament: aquí, els fuen-labrenys poden comprar directament dels que cultiven i elaboren aquests productes amb amor i dedicació.

Recolzant l’Agricultura Local i el Medi Ambient

L’objectiu d’aquesta fira no és només emplenar els rebosts dels consumidors, sinó també enfortir la comunitat agrícola i promoure pràctiques sostenibles. Els hortelans i artesans de Fuenlabrada, juntament amb altres productors de la Comunitat de Madrid, s’han unit per oferir una alternativa fresca i saludable al mercat convencional.

La degustació de productes del Parc Agrari, dirigida pel curs d’Hostaleria del Centre d’Iniciatives i Formació per a l’Ocupació (CIFE), és una oportunitat per assaborir l’autenticitat de la terra. A més, un espectacle de teatre i un showcooking a càrrec del restaurant Roos Asador afegeixen un toc d´entreteniment a la jornada.

Impulsant el comerç local

Però la Fira de Productors no és l’única celebració a Fuenlabrada. El cap de setmana passat, més de 7.000 persones es van unir a la III Fira de Comerç a la mateixa Plaça d’Espanya. Quaranta-dos comerços locals van mostrar els seus productes i serveis, des de moda fins a bellesa.

La desfilada de moda ‘Fuenlabrada et viste’, organitzada en col·laboració amb l’Associació de Dones Empresàries (EMA), va ser un èxit rotund. Més de 500 persones es van submergir en les darreres tendències mentre recolzaven els comerços locals. La regidora de Comerç, Soledad Martín, va expressar la gratitud a tots els participants i va destacar la importància d’impulsar el comerç de proximitat a la ciutat.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad