Inici » Crema abdominal per alleujar la inflamació i el dolor menstrual

Crema abdominal per alleujar la inflamació i el dolor menstrual

by vivirtusalud
0 comment
una mujer posando frente a una cortina con el dedo en el labio y la mano debajo de la barbilla, Arabella Rankin, imagen promocional, un cartel, esteticismo

Una solució efectiva per als símptomes premenstruals

La crema de ventre per alleujar la inflamació abdominal i el dolor menstrual és un producte altament recomanat per ginecòlegs i dones que n’han experimentat els beneficis. Encara que pugui semblar sorprenent, aquesta crema ha demostrat reduir la inflor abdominal abans de la menstruació, proporcionant alleugeriment a moltes dones.

La Tummy Butter de Glow Botanica, una marca especialitzada en benestar hormonal, ha estat elogiada per la seva efectivitat en l’alleujament dels símptomes de la síndrome premenstrual. Nombroses dones han experimentat una notable millora després de fer servir aquesta crema durant diversos dies. Fins i tot algunes han començat a utilitzar-la per recomanació dels seus propis ginecòlegs.

L’efectivitat d’aquesta crema és deguda a la seva formulació única, desenvolupada amb ingredients naturals i lliures de químics disruptors i hormones. Entre els principals principis actius hi ha el Ñame salvatge, el Vítex i l’arrel de Malví. Aquests ingredients penetren a la pell i actuen directament als vasos sanguinis, alleujant els símptomes de la síndrome premenstrual i la menopausa, com dolors, irritabilitat, sufocacions i manca d’energia.

Com utilitzar la crema de ventre

Per obtenir els millors resultats, es recomana aplicar la crema a les zones hormonals clau, com l’abdomen, la cara interna de les cuixes i els canells. És important utilitzar una petita quantitat de crema i fer massatges suaument a la pell amb moviments circulars. A més, s’aconsella aplicar-la després de la dutxa, quan els porus estan més oberts i l’absorció del producte és més gran.

És important destacar que aquesta crema la poden utilitzar dones de totes les edats, fins i tot durant l’adolescència. No hi ha un moment específic del cicle menstrual per començar a utilitzar-la, ja que la seva efectivitat es basa en la seva aplicació diària. Com que és un suplement tòpic, no afecta la microbiota intestinal i pot ser utilitzat sense preocupacions.

Altres hàbits saludables per combatre la inflamació abdominal

A més d’utilitzar la crema de ventre, hi ha altres hàbits alimentaris que poden ajudar a reduir la inflamació abdominal a les dones. El consum d’aliments rics en DIM (Diindolmetà), com el bròquil, la coliflor i les cols de Brussel·les, pot ajudar el fetge a eliminar l’excés d’hormones de manera eficaç. Així mateix, es recomana incorporar greixos monoinsaturats i poliinsaturats saludables, presents en aliments com l’alvocat, l’oli d’oliva, l’oli de coco i el tofu, per regular els nivells hormonals.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad