Inici » Alleugeriment del dolor de forma natural: descobreix com fer crema de marihuana per alleujar el dolor

Alleugeriment del dolor de forma natural: descobreix com fer crema de marihuana per alleujar el dolor

by vivirtusalud
0 comment
un primer plano de un frasco de hojas de marihuana junto a un bote de crema y una cucharada de hojas de marihuana, Évariste Vital Luminais, fotografía de producto, una fotografía de archivo, les nabis

Beneficis de la crema de marihuana per alleujar el dolor

La crema de marihuana ha guanyat popularitat com una opció natural i efectiva per alleujar el dolor. Els beneficis d’aquesta crema es deuen a les propietats antiinflamatòries i analgèsiques, que poden ajudar a reduir la incomoditat i millorar la qualitat de vida dels qui la utilitzen.

Alleugeriment del dolor crònic

Un aspecte destacat de la crema de cànnabis és la seva capacitat per alleujar el dolor crònic, com el causat per l’artritis, la fibromiàlgia i altres condicions mèdiques. Els cannabinoides presents a la marihuana, com el THC i el CBD, interactuen amb els receptors de dolor al cos, cosa que pot proporcionar un alleujament significatiu als que pateixen de dolor constant.

Reducció de la inflamació localitzada

A més de l’alleujament del dolor, la crema de cànnabis també pot ser beneficiosa per reduir la inflamació localitzada. Aquest efecte antiinflamatori pot ser especialment útil per a persones amb lesions esportives, dolor muscular o articular agut. L’aplicació tòpica de la crema permet un enfocament directe a la zona afectada, cosa que en facilita l’absorció i l’acció ràpida.

Què fa que la crema de cànnabis sigui efectiva?

La crema de marihuana conté cannabinoides, com el CBD, que tenen propietats antiinflamatòries i analgèsiques. En aplicar la crema directament sobre la pell, es permet una absorció ràpida d’aquests cannabinoides, fet que contribueix a la seva efectivitat en l’alleujament del dolor.

Ingredients i passos per fer la teva pròpia crema de marihuana

Si estàs interessat en fer la teva pròpia crema de marihuana per alleujar el dolor, aquí tens una recepta senzilla:

Ingredients necessaris:

– 1 tassa d’oli de coco
– 1/4 de tassa de flors de marihuana triturades
– 1 cullerada de mantega de karité
– 1 culleradeta de vitamina E
– 10-15 gotes d’oli essencial de lavanda (opcional)

Passos per fer la crema:

1. Escalfeu l’oli de coco en una olla a foc lent.
2. Afegeix les flors de marihuana triturades i remou durant uns minuts.
3. Afegeix la mantega de karité i la vitamina E, i continua remenant fins que tots els ingredients estiguin completament integrats.
4. Si vols, afegeix l’oli essencial de lavanda i barreja-ho bé.
5. Retireu l’olla del foc i deixeu refredar la barreja a temperatura ambient.
6. Quan la crema estigui freda, transferiu-la a un recipient net i hermètic per al seu emmagatzematge.

Consells per aplicar correctament la crema de marihuana a les zones afectades

Si vols obtenir els millors resultats en aplicar la crema de marihuana a les zones afectades, considera els consells següents:

Tria la crema adequada

És important assegurar-se triar la crema de marihuana adequada per a les teves necessitats. Llegeix l’etiqueta amb cura i assegura’t que sigui la indicada per alleugerir el dolor.

Neteja i asseca la zona afectada

Abans d’aplicar la crema, assegureu-vos de netejar i assecar bé la zona afectada. Això ajudarà a millorar labsorció dels ingredients de la crema.

Aplica la crema de manera uniforme

Fes servir els teus dits o un aplicador per aplicar la crema de marihuana de manera uniforme sobre la zona afectada. Massatge suaument fins que la crema s’absorbeixi per complet.

Efectes secundaris i precaucions

És important tenir en compte que la crema de marihuana pot causar efectes secundaris en algunes persones, com ara irritació de la pell. Si experimentes alguna reacció adversa, suspèn el seu ús i consulta un metge.

Com funciona la crema de marihuana a l’organisme per alleujar el dolor?

La crema de marihuana actua a l’organisme gràcies als cannabinoides que hi són presents, com el THC i el CBD. Aquests cannabinoides interactuen amb els receptors cannabinoides al cos, desencadenant una resposta analgèsica i antiinflamatòria.

Precaucions i possibles efectes secundaris

És important tenir en compte que la crema de marihuana pot tenir efectes secundaris en algunes persones, com ara irritació de la pell. Abans de fer-la servir, és recomanable consultar amb un metge i seguir les indicacions d’ús proporcionades pel fabricant.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad