Inici » Farmacity i el seu enfocament innovador en l’ús medicinal del cànnabis

Farmacity i el seu enfocament innovador en l’ús medicinal del cànnabis

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con una bata de farmacia mira un portapapeles en un pasillo de farmacia con estantes de suministros médicos, Andries Stock, dof, una fotografía de archivo, neoplasticismo

La visió de Farmacity sobre el cànnabis medicinal

Farmacity, una reconeguda cadena de farmàcies a Argentina, ha adoptat un enfocament innovador en relació amb l’ús medicinal del cànnabis. L’empresa cerca brindar informació precisa i fiable sobre el correcte ús d’aquesta planta i respondre les preguntes freqüents que sorgeixen al seu voltant.

El cànnabis medicinal com a eina de salut

En un recent episodi del seu podcast ‘Farmacity, + Benestar’, Farmacity va abordar el tema del cànnabis medicinal. En aquest episodi, el farmacèutic Pablo Alfaraz, de Farmacity, va destacar que el cànnabis medicinal és una eina que ha estat utilitzada durant molt de temps per tractar diversos problemes de salut. Alfaraz va emfatitzar que s’ha demostrat que el cànnabis pot ser utilitzat en una àmplia gamma de condicions de salut.

Superant prejudicis i desconeixement

Tot i els prejudicis i el desconeixement que encara hi ha al voltant del cànnabis medicinal, Farmacity està compromesa a promoure l’educació i el coneixement sobre aquesta planta. Alfaraz va assenyalar que, al llarg dels anys, s’ha generat un tabú en relació amb el cànnabis a causa de dècades de prohibicionisme. Tot i això, la visió sobre aquesta planta ha anat evolucionant i es reconeix cada vegada més el seu potencial terapèutic.

Avenços en la legislació i l’educació

Farmacity reconeix que encara falta avançar en termes d’educació i en la incorporació del coneixement sobre l’ús medicinal del cànnabis a les universitats. Tot i que s’han fet esforços des de l’Estat, encara queda camí per fer. Tot i això, Alfaraz ha destacat els avenços que s’han aconseguit a Argentina en comparació amb altres països, com Israel i Uruguai, i ha ressaltat el paper de les organitzacions socials en la promoció del cànnabis medicinal.

Usos i productes a base de cànnabis

El cànnabis medicinal s’utilitza principalment per alleujar dolors crònics i malalties agudes. A més, se n’ha demostrat l’eficàcia en el tractament de l’epilèpsia refractària i les nàusees associades a tractaments contra el càncer. Farmacity ofereix productes a base de cànnabis que han estat aprovats per l’ANMAT i que contenen CBD, un component no psicoactiu del cànnabis. Alfaraz va emfatitzar que aquests productes són segurs i que no s’ha registrat cap mort per sobredosi de cànnabis durant els més de 5 mil anys d’ús documentats.

Farmacity i l’Expo Cannabis Argentina 2022

Farmacity va participar a l’Expo Cannabis Argentina 2022, un esdeveniment important en què es van presentar les últimes novetats al camp del cànnabis medicinal. Durant aquest esdeveniment, Farmacity va tenir l’oportunitat de compartir la seva visió i els seus coneixements sobre el tema, i el farmacèutic Pablo Alfaraz va participar en un conversatori organitzat per ARGENCANN.

Què és Farmacity?

Farmacity és una cadena de farmàcies a Argentina que forma part del grup empresari Pegasus. Amb un format d’autoservei, Farmacity compta amb 241 farmàcies distribuïdes a 14 províncies i la Ciutat Autònoma de Buenos Aires. L’empresa es destaca pel seu enfocament innovador i el compromís amb la salut i el benestar dels seus clients.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad