Inici » Universitari no aconsegueix celebrar la seva Nit Crema: empat 1-1 amb Coquimbo al Monumental

by vivirtusalud
0 comment
dos hombres jugando al fútbol en un estadio con una multitud mirándolos desde las gradas y un hombre saltando en el aire, Dai Xi, phuoc quan, un cartel, arabesco

Un retrobament agredolç

Universitari no va tenir el millor retrobament amb la seva torçada a la Nit Crema. La ‘U’ va presentar el seu planter del centenari a l’Estadi Monumental i els que es van endur els reflectors van ser Jairo Concha i Christofer Gonzales, els fitxatges més mediàtics d’aquesta temporada. Tot i que l’ambient va ser festiu, l’afició no va poder celebrar el primer triomf de l’any, ja que va empatar 1-1 contra Coquimbo Unit. L”Orejas’ Edison Flores va obrir el marcador amb un golàs de cap, però, sobre el final del matx, José Bolívar va cometre un blooper i va marcar a la seva pròpia porteria. Després del duel, els seguidors ja critiquen el DT Fabián Bustos i estranyen Fossati.

Moments Destacats

Autogol de Bolívar

Minut 87: per impedir que el rival li guanyi la pilota, Bolívar va voler aclarir, però va penjar Britos i va empatar el partit. Vídeo: GolPerú.

Golàs d’Edison Flores

Minut 69: va aparèixer l”Orejas’, però de cap! Després d’una gran centrada d’Andy Polo, Flores va arribar amb un potent cop de cap per obrir el marcador. El segon gol de la ‘U’ al seu centenari. Vídeo: GolPerú.

Debut de Jairo Concha amb la ‘U’

Minut 58: l’exvolant d’Aliança comença la història amb la crema. Concha va ingressar en reemplaçament de Pérez-Guedes. Així mateix, Celi va entrar a la pista per Calcaterra. Vídeo: GolPerú.

Opinions i Expectatives

Després de l’empat, les opinions dels seguidors es divideixen. Alguns critiquen el DT Fabián Bustos, mentre que altres expressen el seu desig de veure Fossati de tornada. L’expectativa per l’exercici dels nous fitxatges, especialment Jairo Concha i Christofer Gonzales, és alta. L’afició espera que l’equip aconsegueixi millors resultats la temporada que ve.

Conclusió

La Nit Crema 2024 va ser un esdeveniment festiu, però el resultat del partit va deixar un sabor agredolç per a l’afició d’Universitari. Tot i l’empat, la presentació del planter del centenari i els moments destacats a la trobada van generar expectatives i opinions trobades entre els seguidors de l’equip.